Ανοιξιάτικα όνειρα, Χρώματα παραμυθιού

Πότε (Ημ/νίες) Τοποθεσία Τιμή
Από Σάββατο 10.03.2012
έως Τρίτη 20.03.2012
Έχει Λήξει!
Ηράκλειο  Δωρεάν 
Από το Σάββατο 10 έως και την Τρίτη 20 Μαρτίου, στην Πύλη Αγίου Γεωργίου (Πλατεία Ελευθερίας) θα πραγματοποιηθεί έκθεση ζωγραφικής με τίτλο «Ανοιξιάτικη όνειρα, χρώματα παραμυθιού»από την ζωγράφο Ηρώ Φραγκιουδάκη.

Στην έκθεση παρουσιάζονται έργα με ανθρώπινες φιγούρες, καταστάσεις, σχηματισμούς με έντονες αντιθέσεις και χρώματα που δίνουν την αίσθηση του παραμυθιού.



Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 10 Μαρτίου και ώρα 19:00.

Η Ηρώ Φραγκιουδάκη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα, με καταγωγή από την Κρήτη. Σπούδασε στη Σχολή Καλών Τεχνών στο Λονδίνο, στη LEIGH DAYCO PEIRY HOUSE LONDON, με αξιόλογους δάσκαλους. Είναι πτυχιούχος της Ανώτερης Σχολής Δραματικής Τέχνης στην Αθήνα, ενώ έχει παρακολουθήσει μαθήματα και στη ΣχολήRADA στο Λονδίνο. Συμμετείχε σε θεατρικές παραστάσεις και στην τηλεόραση.

Εικαστικές εκθέσεις της έχει παρουσιάσει στο Θέατρο Έναστρον, σε διάφορες αίθουσες, όπως Πανταζίδης κλπ., στην Ελληνική Κοινότητα του Λονδίνου, στην Πύλη Αγ. Γεωργίου στο Ηράκλειο, καθώς και στα Χανιά. Με αγάπη και με νέες ιδέες, συνεχίζει την πορεία της στον δύσκολο δρόμο της Τέχνης. 
Κάντε Like το psixagogia.gr