Joana Amendoeira & Minor Keys In F live!

Χώρος:Cine Studio live ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Διεύθυνση:Λ.Ικάρου και Λ. Ηροδότου, Ηράκλειο
Τηλέφωνο:2810241214
Πότε (Ημ/νίες) Τοποθεσία Τιμή
Από Τετάρτη 21.11.2012
έως Τετάρτη 21.11.2012
Έχει Λήξει!
Ηράκλειο  Γενική είσοδος 12 ευρώ 
Η μοναδική fadista Joana Amendoeira δίκαια θεωρείται ότι έχει το fado στην ψυχή της. Η μικρή βασίλισσα του λαϊκού αυτού τραγουδιού της Πορτογαλίας, μοιάζει να έχει γεννηθεί για την τέχνη της και σήμερα είναι μία από τις πιο προβεβλημένες στον κόσμο τραγουδίστριες της χώρας της. Ο Pedro Amendoeira, αδελφός της Joana, είναι ένας από τους αξιόλογους κιθαρίστες fado, έχοντας συνοδεύσει σπουδαία ονόματα του είδους και έχοντας ηχογραφήσει μεταξύ άλλων μαζί με την Joana, ένα αφιέρωμα στον José Fontes Rocha, θρυλικό κιθαρίστα της Amalia Rodrigues.



Ο Αλέξανδρος Ναθαναήλ, μουσικός και συνθέτης, ήδη από την πρώτη του δισκογραφική δουλειά "Icons", έδειξε την αγάπη του στην Πορτογαλική μουσική συνθέτοντας τρία κομμάτια για κιθάρα portuguesa, στα οποία συμμετείχε ο περίφημος Πορτογάλος σολίστ Ricardo Parreira. Η αγάπη του για τα fados τον οδήγησε στο σχηματισμό του γκρουπ των "Minor Keys in F" με την Κωνσταντίνα Πουτκάρη, που με την ιδιαίτερη φωνή της, ερμηνεύει αγαπημένα fados σαν γνήσια fadista.

Η σκηνή του Cine Studio γίνεται για άλλη μια φορά, ο τόπος μιας πρωτότυπης μουσικής συνάντησης, όπου η Joana και ο Pedro Amendoeira βρίσκουν τους Minor keys in F, με fado μουσική… πέρα από τα σύνορα!
Κάντε Like το psixagogia.gr

Cine Studio live - Δείτε επίσης