Στο Περιβόλι της Ανατολής

Χώρος:Αστόρια ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Διεύθυνση:Πλατεία Ελευθερίας
Τηλέφωνο:2810226191
Πότε (Ημ/νίες) Τοποθεσία Τιμή
Από Κυριακή 04.11.2012
έως Κυριακή 04.11.2012
Έχει Λήξει!
Ηράκλειο  10 Ευρώ 
Ο Σύλλογος Θρακιωτών "Ο Ορφέας", το Εργαστήρι Χορού "Χορόσπιτο", ο Σύλλογος Ν. Αλικαρνασσού "Η Αρτεμησία", η Εύξεινος Λέσχη Ποντίων Ν. Ηρακλείου και ο Σύλλογος Μακεδόνων Ν. Ηρακλείου σας προσκαλούν την Κυριακή 04 Νοεμβρίου 2012 στις 20:00μ.μ. στο Κινηματοθέατρο Αστόρια ... στο Περιβόλι της Ανατολής, ένα ταξίδι στις μουσικές και τους χορούς της Καππαδοκίας, του Πόντου, της Μικρασίας και της Βόρειας Θράκης.

Στην εκδήλωση συμμετέχουν οι χορευτικές ομάδων των παραπάνω διοργανωτών φορέων, ενώ στην Πολίτικη Λύρα, κεμεντζές και στη Θρακιώτικη Λύρα θα είναι ο Σωκράτης Σινόπουλος. Τραγούδι από την Κατερίνα Παπαδοπούλου. Αφήγηση Κειμένων από το Χρήστο Θεολόγο.



Επίσης στην εκδήλωση θα λάβουν μέρος στο τραγούδι ο Μάνος Παπαδάκης και ο Μιχάλης Στρουμπάκης, στο βιολί ο Μιχάλης Σπυριδάκης, στο Κανονάκι ο Μανώλης Κανακάκης, στο Ούτι ο Θεοδόσης Αμπατζιάννης και στα Κρουστά οι Κώστας Μερετάκης και Μαρίτζια Κατσούνα.

Η Είσοδος προσφέρεται στην ελκυστική τιμή των 10 €, ενώ μέρος των εσόδων θα διατεθούν στο Φιλανθρωπικό Σύλλογο "Γέφυρα της Αγάπης".

Η παρουσία σας θα αποτελέσει τιμή για μας και η συμμετοχή σας θα μας γεμίσει χαρά. 
Κάντε Like το psixagogia.gr

Αστόρια - Δείτε επίσης