Ο μάγος του ΟΖ

Χώρος:Θέατρο Ορφέας (Πρώην Χατζηχρήστου) ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Διεύθυνση:Πανεπιστημίου 38
Τηλέφωνο:2103626832
Πότε (Ημ/νίες) Τοποθεσία Τιμή
Από Σάββατο 06.10.2012
έως Κυριακή 28.04.2013
Έχει Λήξει!
Αθήνα   
 Το αριστούργημα του ΦΡΑΝΚ ΜΠΑΟΥΜ «Ο ΜΑΓΟΣ ΤΟΥ ΟΖ» έχει επιλέξει ο ταλαντούχος ΧΑΡΗΣ ΒΟΡΚΑΣ να ανεβάσει στην παιδική σκηνή του θεάτρου «ΟΡΦΕΑΣ» φέτος το χειμώνα.



O «Ο ΜΑΓΟΣ ΤΟΥ ΟΖ» είναι μια από τις πιο γνωστές παιδικές ιστορίες σε όλο τον κόσμο και έχει μεταφραστεί σε τουλάχιστον 40 γλώσσες.

Το ταξίδι στην μαγική χώρα ξεκινά 6 Οκτωβρίου στην παιδική σκηνή του Θεάτρου «ΟΡΦΕΑΣ» (ΠΡΩΗΝ ΧΑΤΖΗΧΡΗΣΤΟΥ) και κρύβει πολλές εκπλήξεις για τους μικρούς του φίλους.Την πολύ προσεγμένη παιδική παράσταση – και όχι μόνο – υπογράφει σκηνοθετικά ο ΧΑΡΗΣ ΒΟΡΚΑΣ που έκανε και την θεατρική διασκευή του έργου .



O «Ο ΜΑΓΟΣ ΤΟΥ ΟΖ» στην συγκεκριμένη παράσταση… θα είναι ένας πραγματικός μάγος ο LUIGELO που αναμένεται να μαγέψει μικρούς και μεγάλους.

Λίγα Λόγια για το έργο

Η συναρπαστική ιστορία του Λ.Φ.Μπάουμ, που καθήλωσε εκατομμύρια αναγνώστες. Ένα σύγχρονο παραμύθι για την πνευματική εξέλιξη του παιδιού, και ένας ύμνος στη φιλία και την ομαδικότητα. Ένας κυκλώνας, αρπάζει τη μικρή ΝΤΟΡΟΘΥ και τη μεταφέρει από το Κάνσας, στη μαγική χώρα του Οζ. Εκεί γνωρίζει ένα ΣΚΙΑΧΤΡΟ που μιλάει, έναν ΤΕΝΕΚΕΔΕΝΙΟ ξυλοκόπο και ένα δειλό ΛΙΟΝΤΑΡΙ. Στη συγκεκριμένη παράσταση, ο Μάγος του Οζ ,ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΜΑΓΟΣ !!!
Ο ΜΑΓΟΣ LUIGELO, που σκοπό έχει να προκαλέσει τις αισθήσεις σας και να αλλάξει την άποψη σας, για το τι είναι αληθινό και τι όχι. Μαγικές στιγμές, ασυναγώνιστα εφφέ, εντυπωσιακές φωτιές, σε μια παράσταση γεμάτη μαγεία, φαντασμαγορικά σκηνικά, αστραφτερά κοστούμια.
Μια λαμπρή παράσταση για όλες τις ηλικίες, όπου στόχος της είναι να καταπλήξει, και να απογειώσει μικρούς και μεγάλους, σε ένα μαγικό ταξίδι στη χώρα των ψευδαισθήσεων… ΣΤΗΝ ΟΝΕΙΡΙΚΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΟΖ…


Στο ρόλο της ΝΤΟΡΟΘΥ η ΆΝΝΑ ΤΖΑΦΕΡΗ

Παίζουν επίσης με αλφαβητική σειρά οι :
ΑΓΑΠΗ ΒΑΤΙΑΝΟΥ, ΚΕΛΛΥ ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗ ,
ΜΑΝΟΣ ΚΑΡΔΑΡΑΣ,ΗΛΙΑΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ,
ΑΜΑΝΤΑ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΥ
Κάντε Like το psixagogia.gr

Θέατρο Ορφέας (Πρώην Χατζηχρήστου) - Δείτε επίσης