Μικροί Ροβινσώνες

Χώρος:Ίδρυμα Ευγενίδου ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Διεύθυνση:Πεντέλης 11
Τηλέφωνο:2109469600
Πότε (Ημ/νίες) Τοποθεσία Τιμή
Από Δευτέρα 18.06.2012
έως Παρασκευή 20.07.2012
Έχει Λήξει!
Αθήνα  Είσοδος 20 ευρώ 
Φέτος το καλοκαίρι το Ίδρυμα Ευγενίδου προσκαλεί τα παιδιά σε μία περιπέτεια επιβίωσης, με τη βοήθεια της επιστήμης. Στην περιπέτεια αυτή ναυαγούμε σ’ ένα ερημονήσι και καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε αναπάντεχες προκλήσεις επιβίωσης. Μοναδικά μας εφόδια είναι η δημιουργική σκέψη, η ομαδική εργασία και φυσικά… η επιστήμη. Στο διήμερο αυτό τα παιδιά, σαν σύγχρονοι Ροβινσώνες, θα κατασκευάσουν τις δικές τους σχεδίες, θα ψήσουν λουκάνικα στον ήλιο και θα μάθουν να προσανατολίζονται με τη βοήθεια των αστεριών. Την τελευταία ημέρα, στην τελετή λήξης, οι γονείς θα παρακολουθήσουν τον διαγωνισμό των πλωτών κατασκευών των παιδιών. Το διήμερο απευθύνεται σε παιδιά που τελείωσαν την Ε’ και ΣΤ’ Δημοτικού και A’ Γυμνασίου.



Φέτος το κόστος ανά παιδί μειώθηκε στα 20€ και περιλαμβάνει τις δραστηριότητες και τα απαραίτητα υλικά γι’ αυτές. Σε κάθε διήμερο μπορούν να συμμετέχουν μέχρι 20 παιδιά. Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.

Για τη συμμετοχή στα Διαδραστικά Διήμερα απαραίτητη είναι η δήλωση συμμετοχής στο τηλ. 210 9469641, (Δευτέρα έως Παρασκευή, 9:00 – 15:30) ή στο e-mail: arnellou@eugenfound.edu.gr. Για πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο τηλ. 210 9469640.

Οι γονείς παρακαλούνται να έχουν φροντίσει για το δεκατιανό και ένα ελαφρύ γεύμα των παιδιών, τα οποία θα καταναλωθούν στα αντίστοιχα διαλλείματα. Στο χώρο λειτουργεί και κυλικείο. Καλό είναι τα παιδιά να έχουν μαζί κάποιο μπουφάν ή ζακέτα (θα τους χρειαστεί στο Πλανητάριο όπου οι θερμοκρασίες είναι χαμηλές για τεχνικούς λόγους).
Κάντε Like το psixagogia.gr

Ίδρυμα Ευγενίδου - Δείτε επίσης