HOTEL

Πότε (Ημ/νίες) Τοποθεσία Τιμή
Από Κυριακή 19.02.2023
έως Κυριακή 02.04.2023
Έχει Λήξει!
Αθήνα  Aπό 17€  

Η υπόθεση:

Οι πύλες του ξενοδοχείου ανοίγουν για πρώτη φορά και υποδέχονται τους τυχερούς καλεσμένους! Το ξενοδοχείο, που είναι χτισμένο πάνω σε ένα αρχαίο νεκροταφείο, υπόσχεται μια μοναδική εμπειρία… ονειροθεραπείας: μέσα από τα όνειρα, η ψυχή των καλεσμένων ταξιδεύει και επικοινωνεί με πνεύματα και παλιές ψυχές!

Το ξενοδοχείο όμως κρύβει ένα μυστικό. Κάτι το είχε στοιχειώσει και τα εγκαίνιά του θα το απελευθερώσουν. Όταν οι καλεσμένοι αρχίσουν να πεθαίνουν, ο ένας μετά τον άλλον, το ειδυλλιακό διήμερο θα μετατραπεί τελικά σε εφιάλτη.

Ανάμεσά σε καλεσμένους και προσωπικό κρύβεται ένα φάντασμα που θέλει να πάρει τις ψυχές τους.

Ανάκρινε τους καλεσμένους και βρες ποιος είναι το φάντασμα – δολοφόνος, ενώ απολαμβάνεις ένα δείπνο τριών πιάτων!

Εσείς…

Αναλαμβάνετε ρόλο… ντετέκτιβ: αξιολογείτε τα στοιχεία που σας δίνονται, ανακρίνετε τους ηθοποιούς, οι οποίοι έρχονται στο τραπέζι σας (ρωτήστε ό,τι θέλετε, θα απαντήσουν αυθόρμητα αυτοσχεδιάζοντας) και λύνετε τους γρίφους για να βρείτε το φάντασμα που κυκλοφορεί ανάμεσά σας.

Ακόμη, όμως, κι αν δεν τα καταφέρετε, το σίγουρο είναι ένα: Θα γελάσετε τόσο που θα θυμάστε για πολύ καιρό αυτό το Δείπνο Μυστηρίου!

----

Δείτε εδώ το μενού του θεατρικού δείπνου μυστηρίου που επιμελείται ο Chef Θάνος Πεσμαζόγλου και περιλαμβάνεται στην τιμή του εισιτηρίου

----

*ΠΡΟΣΟΧΗ: Κατά τη διάρκεια της παράστασης γίνεται χρήση strobo light.

**Οι θεατές μπορούν να κάνουν κράτηση όσες θέσεις επιθυμούν λαμβάνοντας υπ’ όψιν τους, ότι αν η κράτηση αριθμεί λιγότερα από 6 άτομα, θα μοιράζονται το τραπέζι με άλλους.

***Στη Γ ΖΩΝΗ οι θέσεις των θεατών είναι σε υπερυψωμένα τραπέζια με σκαμπό. 


Κάντε Like το psixagogia.gr