Μαρίνα Κορέλλη – Body & Soul of Marina Korelli: Έκθεση στον Ελληνογαλλικό Σύνδεσμο

Πότε (Ημ/νίες) Τοποθεσία Τιμή
Από Δευτέρα 23.05.2022
έως Σάββατο 28.05.2022
Έχει Λήξει!
Αθήνα  Είσοδος Ελεύθερη 

Στον ιστορικό χώρο του Ελληνογαλλικού Συνδέσμου εγκαινιάζεται η έκθεση της εικαστικού – ηθοποιού – performer Μαρίνας Κορέλλη, με τίτλο «Body & Soul of Marina Korelli»

Από τις 23 έως τις 28 Μαΐου 2022 διαρκεί η έκθεση ζωγραφικής με τίτλο «Body & Soul of Marina Korelli» της εικαστικού – ηθοποιού – performer Μαρίνας Κορέλλη στον ιστορικό χώρο του Ελληνογαλλικού Συνδέσμου, πλατεία Κολωνακίου 2 (4ος όροφος), στην καρδιά της Αθήνας, το Κολωνάκι.

Θραύσματα σώματος και ψυχής συνθέτουν το παζλ κάθε ανθρώπινου όντος που εκπροσωπεί, δίνοντάς του εικαστική ανάσα και μορφή μέσα από τα έργα της η εικαστικός – ηθοποιός και performer Μαρίνα Κορέλλη. Πρόκειται για εικαστικές συνθέσεις που λειτουργούν εντέλει ως ιδιότυπες performances, που αποδομούν το σώμα και την ψυχή του θεατή τους, δίνοντας του εντέλει τη δυνατότητα να επαναπροσδιοριστεί και να ενώσει τα δικά του θραύσματα σώματος και ψυχής σε μια νέα σύνθεση, που θα έχει απώτερο σκοπό την απελευθέρωσή του από μια πρότερη κατάσταση εξάρτησης και συμβιβασμού με τις υπάρχουσες συνθήκες.

Η Μαρίνα Κορέλλη ζει, δημιουργεί και εργάζεται στην Αθήνα. Έργα της βρίσκονται σε ιδιωτικές συλλογές στην Ελλάδα και το εξωτερικό.



 
Κάντε Like το psixagogia.gr