Οι κάλπες άνοιξαν ήδη στα e-awards 2012

Χώρος:ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ ΓΚΑΖΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Διεύθυνση:Πειραιώς 100
Τηλέφωνο:2103475518
Πότε (Ημ/νίες) Τοποθεσία Τιμή
Από Δευτέρα 14.05.2012
έως Δευτέρα 14.05.2012
Έχει Λήξει!
Αθήνα   
Σύμφωνα με την Οργανωτική Επιτροπή, την οποία αποτελούν τα μέλη της συνακτικής ομάδας του διαδικτυακού περιοδικού maga.gr, έχουν ήδη ψηφίσει 1852 φίλοι των e-awards, οι οποίοι έχουν μοιράσει με αυτόν τον τρόπο5727 ψήφους στους 95 φιναλίστ. Ο εντυπωσιακός ρυθμός των περίπου 2 ψήφων ανά λεπτό, παρουσιάζει μάλιστα αυξητική τάση, καθώς η είδηση για την πολυαναμενόμενη ψηφοφορία διασπείρεται στο διαδίκτυο με τη μορφή επιδημίας.



Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι οι φιναλίστ έχουν επιλεγεί ανάμεσα σε 1882 προτάσεις του κοινού από την Κριτική Επιτροπή, την οποία αποτελούν οι κ.κ.:

Γιώργος Αμυράς, δημοσιογράφος και δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο Αθηναίων. Παρουσιάζει την εκπομπή “Μένουμε Ελλάδα” στη NET.

Δήμητρα Γαλάνη, μουσικός, συνθέτης, τραγουδίστρια και αγαπημένη μας προσωπικότητα με εξαιρετική σχέση με την ψηφιακή τεχνολογία και το Διαδίκτυο.

Ιωάννης Ιγγλεζάκης, επίκ. Καθηγητής της Νομικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, με αντικείμενο το δίκαιο πληροφορικής.

Αστέρης Μασούρας, μηχανικός λογισμικού, ανεξάρτητος δημοσιογράφος, μεταφραστής, ένας από τους πρώτους Έλληνες bloggers. Ζει στη Θεσσαλονίκη.

Βασίλης Σωτηρόπουλος, δικηγόρος και αρθρογράφος σε ζητήματα ανθρώπινων δικαιωμάτων στην κοινωνία της πληροφορίας.

Θωμάς Τζήρος, πληροφορικός και blogger, πρώην διευθυντής πληροφορικής στην εφημερίδα «Μακεδονία» και συντάκτης πολλών περιοδικών πληροφορικής.

Νίκος Ξυδάκης, δημοσιογράφος, blogger και αρχισυντάκτης της εφημερίδας “Η Καθημερινή”.

Η ψηφοφορία θα ολοκληρωθεί το μεσημέρι της Δευτέρας, 14/5, ενώ το βράδυ της ίδιας ημέρα θα λάβει χώρα ηΤελετή Απονομής στο αμφιθέατρο του δημοτικού ραδιοσταθμού 9.84 στην “Τεχνόπολις” του Δήμου Αθηναίων με παρουσιάστρια την δημοσιογράφο κα. Πόπη Τσαπανίδου.
 
Κάντε Like το psixagogia.gr

ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ ΓΚΑΖΙ - Δείτε επίσης