ΜΟΥΣΙΚΑ ΚΙ ΑΝΑΠΟΔΑ

Χώρος:Θέατρο «Τζένη Καρέζη» ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Διεύθυνση:Ακαδημίας 3, Σύνταγμα
Τηλέφωνο:2103636144, 2103625520
Πότε (Ημ/νίες) Τοποθεσία Τιμή
Από Κυριακή 08.05.2022
έως Κυριακή 15.05.2022
Έχει Λήξει!
Αθήνα  Aπό 11€  

Η καλλιτεχνική ομάδα ΚΟΠΕΡΝΙΚΟΣ ολοκληρώνει φέτος 15 χρόνια καλλιτεχνικής πορείας και το γιορτάζει, δημιουργώντας μια εορταστική παράσταση γεμάτη χιούμορ, μουσική, τραγούδι και πολλές - πολλές ανατροπές!

Πρόκειται για μία παράσταση με θεατρικά και μουσικά μέρη, με τους θεατές να καλούνται να πάρουν μέρος και να παρακολουθήσουν ταυτόχρονα δυο ιστορίες που εκτυλίσσονται μπροστά τους - μια μουσική και μια θεατρική - που άλλοτε συναντιούνται, με τρόπο θεαματικό και άλλοτε διαχωρίζονται. Από την παράσταση δεν λείπει, φυσικά, το χιούμορ, η δράση αλλά και η διάδραση, στοιχεία που πάντα χαρακτηρίζουν τις δουλειές της ομάδας ΚΟΠΕΡΝΙΚΟΣ.

Η ΙΣΤΟΡΙΑ

“ Μια ατυχία της τελευταίας στιγμής και η νέα παράσταση του διάσημου σκηνοθέτη Γιάννη Δρακόπουλου, μένει χωρίς πρωταγωνίστρια! Σίγουρη για το πηγαίο ταλέντο της, η ενθουσιώδης Ορτανσία, θα τα βάλει με Πειρατές, θα ελιχθεί σαν τον Μπομπ τον Χαμαιλέοντα και θα περάσει από 40 κύματα -σαν την Φάλαινα Φαρφάλα- αναζητώντας επίμονα έναν ρόλο, σε αυτόν τον αλλόκοτο θίασο. Σε ποια θέση θα βρεθεί τελικά;”

Την ιδέα, τα κείμενα και τις μουσικές υπογράφουν οι πολυβραβευμένοι Άγγελος Αγγέλου και Έμη Σίνη, γνωστοί για τις επιτυχημένες παιδικές παραστάσεις τους: «Απαγορεύεται η Μουσική», «Δυο Ξεροκέφαλες κουτάλες», «Ο κύριος ΚΙΧ και το μυστικό κουτί των ήχων», «Ένα ξωτικό στην πόρτα μου», «Σβήσε το φως» κ.α.. Η πολυδύναμη ομάδα που εμφανίζεται επί σκηνής αποτελείται από μουσικούς, τραγουδιστές και ηθοποιούς, ανάμεσά τους ο αγαπημένος ηθοποιός Γιάννης Δρακόπουλος (Τα Καλύτερά μας Χρόνια), η ταλαντούχα τραγουδίστρια Νεφέλη Φασούλη και ο υπέροχος Απόστολος Ψυχράμης, που θα ερμηνεύσουν μοναδικά, τραγούδια της ομάδας ΚΟΠΕΡΝΙΚΟΣ, τόσο από τον -κλασικό πλέον- παιδικό δίσκο «Ο Κόσμος Ανάποδα» όσο και από τους: «Απαγορεύεται η μουσική», «Μίλα και Σουτ» και το ολοκαίνουργιο «Σβήσε το φως».
 

Κάντε Like το psixagogia.gr

Θέατρο «Τζένη Καρέζη» - Δείτε επίσης