ΉΤΤΑ (η μήτρα της νίκης)

Χώρος:Θέατρο "Κάτω" ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Διεύθυνση:θεοτοκοπούλου 28 Ηράκλειο Κρήτης
Τηλέφωνο:6987107922
Πότε (Ημ/νίες) Τοποθεσία Τιμή
Από Σάββατο 09.04.2022
έως Κυριακή 10.04.2022
Έχει Λήξει!
Ηράκλειο  Τιμές εισιτηρίων: 12€, 10€ μειωμένο 

Electro rock performance από την ομάδα Scarmi

Δημήτρης Δημητριάδης

ΉΤΤΑ

(η μήτρα της νίκης)

Σάββατο 9 & Κυριακή 10 Απριλίου

Θεάτρο Κάτω

(Θεοτοκοπούλου 28, Ηράκλειο)

«Αυτό παρακαλώ τον ύπνο.

Να με κρατήσει μέσα του και να μ’ αφήσει να φτάσω μέχρι εκεί…»

Μια φωνή, ένα σώμα, ένα στόμα, μιλά. Τώρα μιλά! Ξεκινά και τελειώνει ως η κάθε φορά να είναι και η τελευταία του. Κοφτά, επαναληπτικά, κυκλικά. Προσπαθώντας εκείνος που μιλάει να βρει τις λέξεις για να πει αυτό που θέλει να πει. Ακόμα κι αν δεν τις βρει, θα το πει. Ένα ταξίδι εκεί όπου τελειώνουν όλα, η «επανάσταση» τελείωσε άδοξα, ο κόσμος δεν άλλαξε, ο άνθρωπος νόμιζε πως τα μπορούσε όλα αλλά δεν τα κατάφερε. Χαμένος, ηττημένος, πρέπει να αποδεχθεί την ήττα του. Δεν έχασε. Δέχτηκε. Ο κόσμος είναι αυτός που είναι, ας τον αποδεχτούμε κι ας προχωρήσουμε… νικητές!! Με την αδιάκοπη προσπάθεια που εμπεριέχει κάθε «νίκη»… Ο άνθρωπος στην τελειότητα του, που είναι η ατέλεια του. Σε μια εποχή όπου οι αξίες καταρρέουν, σε έναν κόσμο όπου βιώνουμε καθημερινά τη διαφθορά και μια βαθύτατη υπαρξιακή κρίση, σε μία χώρα όπου λόγω των συνειδητών ή ασυνείδητων επιλογών μας γινόμαστε καθημερινά αυτόπτες μάρτυρες της αυτοκαταστροφής μας…

Μια πειραματική μουσική θεατρική αφήγηση. Ένας θεατρικός μονόλογος συνοδευόμενος από τους ήχους ηλεκτρικής κιθάρας, ντραμς, συνθεσάιζερ. Ο ηλεκτρονικός ατμοσφαιρικός ροκ ήχος, ακολουθεί τον εκφραστικό πειραματικό λόγο της ηθοποιού και το ανάποδο. Έτσι ηθοποιός και μουσικοί συμπράττουν επί σκηνής δημιουργώντας μια ατμοσφαιρική ηλεκτροδυναμική αφήγηση γεμάτη ερωτήματα, συμπεράσματα, αποφάσεις, αναιρέσεις, παραδοχή και αποδοχή, μια αφήγηση σκληρά ποιητική και ταυτόχρονα βαθύτατα υπαρξιακή.

Δημιουργημένη μέσα από τον πειραματισμό λέξεων, ήχων, φωνών, συναισθημάτων. Μια αισθητική εμπειρία έντονη σαν καταιγίδα και ταυτόχρονα γαλήνια σαν ηλιοβασίλεμα. Μια ασυμβίβαστη απαγγελία, αφήγηση, εξιστόρηση, κραυγή, νίκη!

Μια μπάντα προσκεκλημένη στη γιορτή σας, στο σαλόνι του σπιτιού σας…

Video teaser: https://www.youtube.com/watch?v=mn2UP5zRMBs / Video trailer: https://www.youtube.com/watch?v=rSSlr-yhW30




 
Κάντε Like το psixagogia.gr

Θέατρο "Κάτω" - Δείτε επίσης