Το Κλαμπ των Χωρισμένων

Χώρος:Πολυχώρος Τεχνόπολις ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Διεύθυνση:Λεωφ. Ανδρέα Παπανδρέου 116, Αμμουδάρα Γαζίου
Τηλέφωνο:2810 821 400
Πότε (Ημ/νίες) Τοποθεσία Τιμή
Από Κυριακή 02.08.2020
έως Κυριακή 06.09.2020
Έχει Λήξει!
Ηράκλειο   


Ποιος είπε ότι οι χωρισμένοι δε γιορτάζουν ποτέ; Ώρα να αναθεωρήσετε: το ξεκαρδιστικό, ξέφρενο «Κλαμπ των Χωρισμένων» σaς προσκαλεί να γίνετε μέλη του για να ζήσετε έναν χωρισμό που δεν μοιάζει με οποιονδήποτε άλλο – και που θα γράψει ιστορία!

Βραβείο Καλύτερης Ταινίας και Βραβείο Κριτικών στο Διεθνές Φεστιβάλ Κωμωδίας Alpesd’ Huez.

Μετά από πέντε χρόνια γάμου, ο Μπεν χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του όταν ανακαλύπτει οτι η πολυαγαπημένη σύζυγός του τον απατά και θέλει να πάρουν διαζύγιο. Ενώ όλοι οι φίλοι τους μοιάζουν να παίρνουν το μέρος της και να τον εγκαταλείπουν κι αυτοί, ο Μπεν συναντάει τον Πάτρικ, παλιό του φίλο από το πανεπιστήμιο που έχει επίσης χωρίσει πρόσφατα. Μαθαίνοντας την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Μπεν, ο Πάτρικ τον προσκαλεί να μετακομίσει στο σπίτι του, μια πολυτελή μονοκατοικία με όλες τις ανέσεις.

Αλλά οι δύο συγκάτοικοι σύντομα βρίσκουν κι άλλη παρέα: άλλους διαζευγμένους, χωρισμένους και εργένηδες που αναζητούν κι αυτοί καταφύγιο. Με το ένα πάρτι να διαδέχεται το άλλο, η βίλα μετατρέπεται σιγά-σιγά σε ένα VIPκλαμπ όπου όλοι μπορούν να …βουτήξουν πίσω στην εργένικη ζωή: να αποδεχτούν το πώς έχουν τα πράγματα πια στη ζωή τους, να νιώσουν ελεύθεροι και να περάσουν καλά. Το κλαμπ έχει ένα ιερό μότο: όχι ζευγάρια, όχι μπελάδες. Εξάλλου, όπως λένε, «η κύρια αιτία για διαζύγιο είναι ο γάμος!». Όμως, όταν ο Μπεν συναντήσει την όμορφη Μαριόν, τα πράγματα αρχίζουν να περιπλέκονται…
Διάρκεια: 102' Καταλληλότητα: Κατάλληλη για άνω των δώδεκα

Σκηνοθεσία: Μίκαελ Γιούν
Ηθοποιοί: Αρνό Ντικρέ, Φρανσουά-Ξαβιέ Ντεμεζόν, Οντρέι Φλερό, Καρολίν Ανγκλάντ, Μικαέλ Γιουν
 
Κάντε Like το psixagogia.gr

Πολυχώρος Τεχνόπολις - Δείτε επίσης