Μιχάλης Χατζηγιάννης Live 2020 στο Θέατρο Αστόρια στο Ηράκλειο Κρήτης: Τιμή Προπώλησης για Λίγες Ημέρες, με 10€ από 18€

Χώρος:Αστόρια ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Διεύθυνση:Πλατεία Ελευθερίας
Τηλέφωνο:2810226191
Πότε (Ημ/νίες) Τοποθεσία Τιμή
Από Κυριακή 09.02.2020
έως Κυριακή 09.02.2020
Έχει Λήξει!
Ηράκλειο  10€ από 18€ για Είσοδο 1 Ατόμου  
Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης έχει συνεργαστεί με μερικούς από τους σημαντικότερους Έλληνες καλλιτέχνες, τόσο στις από κοινού εμφανίσεις τους όσο και στη δημιουργία προσωπικών τραγουδιών. Μεταξύ αυτών, η Χάρις Αλεξίου, ο Γιώργος Νταλάρας, η Δήμητρα Γαλάνη, ο Πασχάλης Τερζής, η Γλυκερία, ο Κώστας Χατζής και άλλοι και παρουσίασε μέσα σε 20 περίπου χρόνια έναν μοναδικό και καινούριο τρόπο μουσικής ευαισθησίας, καθιερώνοντας έτσι ένα χαρακτηριστικό προσωπικό δρόμο.


Φέτος και ενώ βρίσκεται και πάλι σε μια ουσιαστική και δημιουργική περίοδο, ετοιμάζει τις βαλίτσες του για περιοδεία με ένα πρόγραμμα γεμάτο από καλή μουσική και καθαρά αισθήματα. Με αφετηρία αγαπημένες από όλους μελωδίες, μας καλεί σε ένα ταξίδι από το «Άγγιγμα Ψυχής», το «Μόνο στα Όνειρα» και το «Πάρτι», το «Δεν Φεύγω», το «Για Σένα», και το «Όλα ή Τίποτα», μέχρι το «Έρωτας Αγκάθι», την «Σαϊτιά», αλλά και το «Ένα Πρωινό» από το πρόσφατο Da Capo.

Αυτό το «σήμα κατατεθέν» της τέχνης του Μιχάλη θα έχουμε την ευκαιρία να το ζήσουμε από κοντά στο Ηράκλειο στο κινηματοθέατρο Αστόρια την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου ώρα 21:00. 
Κάντε Like το psixagogia.gr

Αστόρια - Δείτε επίσης