Το Θέατρο των Αγρών στο Κυπαρίσσι επιστρέφει

Χώρος:ΘΕΑΤΡΟ ΤΩΝ ΑΓΡΩΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Διεύθυνση:Κυπαρίσσι Ηρακλείου
Τηλέφωνο:6946969971, 6946563488
Πότε (Ημ/νίες) Τοποθεσία Τιμή
Από Σάββατο 10.08.2019
έως Σάββατο 10.08.2019
Έχει Λήξει!
Ηράκλειο  Ελεύθερη είσοδος 
 Μετά από τρία χρόνια ...αγρανάπαυσης το Θέατρο των Αγρών ανοίγει και πάλι το Σάββατο 10 Αυγούστου, φιλοδοξώντας να προσθέσει από το Κυπαρίσσι τη δική του καλοκαιρινή νότα ψυχαγωγίας στα πολιτιστικά δρώμενα του Ηρακλείου.
“Επιστροφή” είναι η λέξη που χρησιμοποιούν οι διοργανωτές για τον νέο κύκλο των πολιτιστικών εκδηλώσεων που ετοιμάζουν έχοντας την εμπειρία 12 χρόνων αξιόλογων και σημαντικών πολιτιστικών διοργανώσεων. Μαζί τους επιστρέφουν και πολλοί φίλοι τους μουσικοί οι οποίοι έχουν περάσει από το πάλκο του Θεάτρου των Αγρών από το 2003 μέχρι το 2015.
Μια γιορτή φίλων που ξανασμίγουν ανάμεσα στην πέτρα και τα αμπέλια της φύσης του Κυπαρισσίου.
Ο Χαινηδες Δημήτρης Αποστολάκης και Δημήτρης Ζαχαριουδάκης, ο Ross Daly και η Κέλυ Θωμά, ο Κωστής Αβυσινός, ο Χρήστος Λιάτης, ο Δημήτρης Ζωγραφάκης, ο Αντώνης Φραγκάκης, οι ΕΡΑΝ, ο Μάνος Παπαδάκης, ο Γιώργος Κοντογιάννης-ΚΡΗΣ, ο Μηνάς Παιγνιωτάκης και ο Μηνάς Μπαμπάτσης, είναι μερικοί από τους μουσικούς που θα επανεκκινήσουν τη λειτουργία του Θεάτρου,με ελεύθερη είσοδο.
Και επειδή κάθε επιστροφή έχει τις πολλές ευχάριστες στιγμές της το βράδυ της επαναλειτουργίας του Θεάτρου, στις 10 Αυγούστου, δεν αποκλείονται και οι εκπλήξεις συμμετοχής κι άλλων γνωστών μουσικών σε μια συναυλία-γλέντι για παρέες και με καλό, όπως πάντα, φαγητό και κρασί.
Και όπως λένε και οι διοργανωτές “όσοι μας ξέρετε, αλλά και αυτοί που δεν μας ξέρετε, είστε όλοι καλεσμένοι μας και ευπρόσδεκτοι στο καθαρό αέρα του Κυπαρισσίου και φυσικά στη ...φύση μας. Εξάλλου ο χρόνος δυναμώνει τις παρέες.Καλή αντάμωση


Κάντε Like το psixagogia.gr