"Pink Fong Baby Shark" στο Κηποθέατρο Νίκαιας

Πότε (Ημ/νίες) Τοποθεσία Τιμή
Από Κυριακή 14.07.2019
έως Κυριακή 14.07.2019
Έχει Λήξει!
Αθήνα  Τιμή εισιτηρίου: 12€ και 10€ (προπώληση) 
 Το "Pinkfong Baby Shark live show" είναι μία θεατρική περιπέτεια, που περιέχει το γνωστό αυθεντικό αγαπημένο τραγούδι "Pinkfong’s Baby Shark" με τις πρωτοφανείς σε παγκόσμια κλίμακα 2,8+ δισεκατομμύρια προβολές στο YouTube και τα αγγλικά παιδικά τραγούδια του Pinkfong. 

Η παράσταση είναι ένα μουσικό-κινητικό υπερθέαμα με φαντασμαγορικά κοστούμια, πολύχρωμα σκηνικά και υπερσύγχρονο video wall (γιγαντοοθόνη). Ένα show που αποτελεί μια διασκεδαστική εκπαιδευτική διαδικασία μάθησης για παιδιά προσχολικής και πρώτης σχολικής ηλικίας. 

Η οικογένεια Shark μία ξένοιαστη μέρα κάνει βόλτα στο βυθό του ωκεανού, τραγουδώντας και χορεύοντας τα αγαπημένα της τραγούδια. Σύντομα, οι γονείς Shark αντιλαμβάνονται ότι ο Baby Shark δεν τους ακολουθεί. Τον ψάχνουν, αλλά μάταια... ο Baby Shark έχει χαθεί, έτσι, θα καλέσουν τον Pinkfong, τον περιπετειώδη και θαρραλέο ήρωα από τον πλανήτη Staria για να τους βοηθήσει. Άμεσα, ο Pinkfong με τη βοήθεια του φίλου του Hogi, του πράσινου σκαντζόχοιρου, γνωστού ως "κινητή εγκυκλοπαίδεια", θα ξεκινήσουν την περιπέτεια τους προς τον ωκεανό. 

Συντελεστές: 
Κείμενα: Παύλος Μητσόπουλος 
Σκηνοθεσία: Μπίλιω Κωνσταντοπούλου 
Αυθεντική Μουσική: Smart Study Ltd. 
Σκηνικά - Κοστούμια: Μαγδαληνή Σίγα 
Χορογραφίες: Χρήστος Κατίδης 
Σχεδιασμός Φωτισμού: Ανέστης Άγκος 
Σχεδιασμός Video: Παναγιώτης Πέτρου 
Graphic Design: Κλέων Ζησιμόπουλος 
Διανομή: Kolossaion Productions 
Παραγωγή: Underdog Entertainment 

Παίζουν: Ειρήνη Βλάχου, Παλμύρα Δημητρακοπούλου, Αναστασία Διατσίδου, Νικόλ Κουνενιδάκη, Αναστασία Μαυροπούλου, Μαρίνα Ντζιλοβιάν, Ευθυμία Ρετσίνα 

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που διοργανώνει ο Δήμος Νίκαιας- Αγ Ι. Ρέντη.



Κάντε Like το psixagogia.gr

- Δείτε επίσης