Ο Αντώνης Ρέμος υποδέχεται τους UB40 στο Θέατρο Γης

Χώρος:Θέατρο Γης ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Διεύθυνση:Νταμάρι Τριανδρίας
Τηλέφωνο:2310288000
Πότε (Ημ/νίες) Τοποθεσία Τιμή
Από Δευτέρα 08.07.2019
έως Δευτέρα 08.07.2019
Έχει Λήξει!
Θεσσαλονίκη  Εισιτήρια: 30 ευρώ 
 Ο  Αντώνης Ρέμος, ο πλέον αγαπημένος καλλιτέχνης της Θεσσαλονίκης υποδέχεται τους UB40 στις 8 Ιουλίου 2019, για μια καλοκαιρινή συναυλία στη Θεσσαλονίκη, σε μια ανατρεπτική μουσική συνάντηση που θα συζητηθεί πολύ στο Θέατρο Γης.

Το πιο πετυχημένο Reggae Pop συγκρότημα στον κόσμο και ο “δικός μας” κορυφαίος Αντώνης Ρέμος, συναντώνται σε 3 εκρηκτικές καλοκαιρινές συναυλίες που θα αφήσουν εποχή!

Οι UB40, το κορυφαίο -εδώ και 4 δεκαετίες- Reggae Pop συγκρότημα στον κόσμο, με περισσότερα από 70εκ. πωλήσεις και 4 φορές υποψήφιο για βραβείο Grammy, έρχεται στην Ελλάδα να μας ταξιδέψει στο μαγικό μουσικό του σύμπαν, με ρυθμούς reggae & global pop και να μας κάνει να θυμηθούμε παλιές και νεότερες παγκόσμιες επιτυχίες, όπως το “Red Red Wine”, το “Here I Am” και δεκάδες ακόμη singles.

Ο «δικός μας» Αντώνης Ρέμος, ένας από τους κορυφαίους Έλληνες ερμηνευτές, έρχεται σε αυτή την μουσική συνάντηση της χρονιάς, να μας συνεπάρει και πάλι, με τις δεκάδες επιτυχίες του και να μας θυμίσει για μια ακόμη φορά, τον λόγο για τον οποίον βρίσκεται αδιάλειπτα στην κορυφή των Charts και της καρδιάς μας, εδώ και 3 δεκαετίες.

Ραντεβού λοιπόν, στις συναυλίες – έκπληξη που θα σημαδέψουν το 2019 και θα χαρίσουν ανεπανάληπτες μουσικές συγκινήσεις στους τυχερούς παρευρισκόμενους!

Θεσσαλονίκη: 8 Ιουλίου 2019 στο Θέατρο Γης
Αθήνα: 10 Ιουλίου στο Θέατρο Πέτρας και
Λεμεσός: 12 Ιουλίου στο Τσίρειο Στάδιο

Κάντε Like το psixagogia.gr

Θέατρο Γης - Δείτε επίσης