Το Ενυδρείο Κρήτης στο TALOS PLAZA

Χώρος:Talos Plaza ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Διεύθυνση:Λεωφόρος Σοφοκλή Βενιζέλου, Ηράκλειο
Τηλέφωνο:8011160000
Πότε (Ημ/νίες) Τοποθεσία Τιμή
Από Σάββατο 29.06.2019
έως Σάββατο 29.06.2019
Έχει Λήξει!
Ηράκλειο  ΔΩΡΕΑΝ! 
 Το Σάββατο 29 Ιουνίου στις 7 το απόγευμα, η ομάδα εκπαίδευσης του Ενυδρείου Κρήτης επισκέπτεται το εμπορικό κέντρο TALOS PLAZA προσφέροντας μια γεύση από το καλοκαιρινό πρόγραμμα του CRETAquarium που πρόκειται να ξεκινήσει τον Ιούλιο.

Το ταξίδι στο θαλάσσιο κόσμο γίνεται βιωματικό και η γνώση μοιάζει με διασκεδαστικό παιχνίδι. Κινητικές ασκήσεις, θεατρικό παιχνίδι, μικρά πειράματα, δημιουργικές κατασκευές και πολλές ακόμα δραστηριότητες που θα λάβουν χώρα θα δώσουν ερεθίσματα σε όλους, για να καλλιεργήσουν τη φαντασία τους και να διευρύνουν με ευχάριστο και ανάλαφρο τρόπο τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους. Αν είστε έτοιμοι, να ζωγραφίσετε, να μεταμορφωθείτε σε ζώα του βυθού και να ζήσετε πρωτόγνωρες εμπειρίες γεμάτες εκπλήξεις, φορέστε τα καλοκαιρινά σας ρούχα και φέρτε μαζί σας ευχάριστη διάθεση. Τα υπόλοιπα αφήστέ τα στην έμπειρη ομάδα εκπαιδευτών του Ενυδρείου Κρήτης!

Το Ενυδρείο Κρήτης είναι κομμάτι του Ελληνικού Κέντρου Θαλασσίων Ερευνών, ένα από τα μεγαλύτερα κέντρα θαλάσσιας έρευνας στην Ευρώπη.

 

Κάντε Like το psixagogia.gr

Talos Plaza - Δείτε επίσης