Chocolate Fest: Το πιο σοκολατένιο φεστιβάλ έρχεται στην Ελλάδα!

Χώρος:ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ ΓΚΑΖΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Διεύθυνση:Πειραιώς 100
Τηλέφωνο:2103475518
Πότε (Ημ/νίες) Τοποθεσία Τιμή
Από Πέμπτη 14.02.2019
έως Κυριακή 17.02.2019
Έχει Λήξει!
Αθήνα   
Το όνειρο και όραμα που είχαν εδώ και χρόνια και περίμεναν με ανυπομονησία οι λάτρεις της σοκολάτας της χώρας, σε λίγους μήνες θα γίνει πραγματικότητα. Το Chocolate Fest, το μεγαλύτερο φεστιβάλ της χώρας αφιερωμένο στην πιο αθώα και ταυτόχρονα ένοχη απόλαυση της ζωής, έρχεται από τις 14 έως τις 17 Φεβρουαρίου σ’ ένα ερωτικό και γευστικό τετραήμερο, μετατρέποντας την Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων σ’ ένα εργοστάσιο σοκολάτας, με σκοπό να ταξιδέψει μικρούς και μεγάλους.

Για τέσσερις μέρες θα συγκεντρωθούν στην Τεχνόπολη εκθέτες, brands, ζαχαροπλαστεία, chefs και τεχνίτες της γεύσης που θα δημιουργούν, έχοντας πάντα σαν βάση το λατρεμένο υλικό και φυσικά χιλιάδες επισκέπτες που αναμένεται να δώσουν δυναμικό παρόν.



Γνωστοί σεφ αλλά και εκθέτες θα μας εισάγουν στον κόσμο της ζαχαροπλαστικής με ευφάνταστες ιδέες για συνταγές πιο σοκολατένιες από ποτέ στο Live Cooking του πιο σοκολατένιου φεστιβάλ. Εκπαιδευτικά Workshops για να μάθετε από τους καλύτερους όλα τα μυστικά της σοκολάτας από την ιστορία της μέχρι τις τεχνικές της. Δεν θα λείψουν φυσικά και δημιουργικές δραστηριότητες για τους μικρούς μας φίλους. Παράλληλα μην ξεχάσετε να βγάλετε φωτογραφίες στο πιο ερωτικό photobooth που θα έχει στηθεί κατάλληλα για την περίσταση! Τέλος, στο ειδικά διαμορφωμένο chocolate bar στον εξωτερικό χώρο της Τεχνόπολης θα υπάρχουν όλες οι συνθήκες για να απολαύσετε με την παρέα σας τη ζεστή σας σοκολάτα και άλλες λιχουδιές. Τέσσερις ημέρες λοιπόν γεμάτες σοκολάτα και ψυχαγωγία! Ετοιμαστείτε για Live acoustic acts και μουσικές από αγαπημένους Dj. Τέσσερις ημέρες λοιπόν γεμάτες σοκολάτα και ψυχαγωγία!


Η προπώληση έχει ξεκινήσει και μπορείτε να προμηθευτείτε το εισιτήριο σας από το παρακάτω Link - E -Tickets: https://www.viva.gr/tickets/festival/technopoli-dimou-athinaiwn/chocolate-fest/

Τι είναι αυτό που μας συμβαίνει τη στιγμή που δαγκώνουμε εκείνη την κολασμένη πρώτη μπουκιά και αρχίζει να λιώνει στο στόμα μας; Όταν η μυρωδιά της αρχίζει να «γαργαλάει» τον εγκέφαλο, όταν η γεύση της μας ταξιδεύει πίσω στην παιδική μας ηλικία - μας κάνει χαρούμενους; Συμβαίνει αυτό που ξέρουν πολύ καλά όλοι οι chocoholics και μόνο η σοκολάτα μπορεί να καταφέρει!


Hyperlinks:

Official Url: www.chocolatefest.gr

Official Facebook Page: https://www.facebook.com/chocolatefestgr

Official Instagram Page: https://www.instagram.com/chocolatefest_gr/

Official Facebook Event: https://www.facebook.com/events/1540519126093564/
Κάντε Like το psixagogia.gr

ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ ΓΚΑΖΙ - Δείτε επίσης