Η Νέα Κινηματογραφική Λέσχη Ηρακλείου παρουσιάζει την ταινία FOXTROT

Χώρος:Αστόρια ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Διεύθυνση:Πλατεία Ελευθερίας
Τηλέφωνο:2810226191
Πότε (Ημ/νίες) Τοποθεσία Τιμή
Από Δευτέρα 28.01.2019
έως Δευτέρα 28.01.2019
Έχει Λήξει!
Ηράκλειο   
Η Νέα Κινηματογραφική Λέσχη Ηρακλείου παρουσιάζει την ταινία FOXTROT (2017, 108') τη Δευτέρα 28/01/2019 στις 21:30 στον Κινηματογράφο Αστόρια.

Σκην: Σάμουελ Μάοζ

Πρωτ: Λιόρ Ασκενάζι, Σάρα Άντλερ, Γιονατάν ΣιράιΣτο διαμέρισμα της οικογένειας Φέλντμαν κάποιος χτυπά το κουδούνι. Tρεις αξιωματικοί του ισραηλινού στρατού ανακοινώνουν στο ζευγάρι τον θάνατο του γιου τους εν ώρα καθήκοντος. Η αναπάντεχη ανατροπή που θα ακολουθήσει θα βρει τη μητέρα συντετριμμένη και βυθισμένη στη θλίψη της και τον πατέρα κυριευμένο από τυφλή αυτοκαταστροφική οργή.

Στη σύγχρονη αυτή τραγωδία, που εξελίσσεται με φόντο την αραβοϊσραηλινή διαμάχη και αναμετράται με τα μεγάλα ερωτήματα της ύπαρξης, ο σκηνοθέτης θίγει σε τρεις πράξεις, διαφορετικής φόρμας και ύφους, τα ζητήματα της ύβρης και της νέμεσης, της βίας και του μίσους, της συμπόνιας και της συμφιλίωσης, τοποθετώντας στο επίκεντρο του αφηγηματικού ιστού την τραγική φιγούρα του ανθρώπου που έρχεται αντιμέτωπος με το παράλογο, το ανεξέ λεγκτο και το αναπόδραστο του παιχνιδιού της μοίρας και της τύχης. Ειδικό Βραβείο της Επιτροπής στο Φεστιβάλ της Βενετίας και Βραβείο Σκηνοθεσίας στο 23ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας, Νύχτες Πρεμιέρας.
Κάντε Like το psixagogia.gr

Αστόρια - Δείτε επίσης