Ημέρα της Ευρώπης

Χώρος:Μουσική Σκηνή "Πυξίδα" ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Διεύθυνση:1866 69 & Τσικριτζή 3
Τηλέφωνο:6942215884, 6942705469, 6972712660, 6977165652
Πότε (Ημ/νίες) Τοποθεσία Τιμή
Από Τετάρτη 09.05.2012
έως Τετάρτη 09.05.2012
Έχει Λήξει!
Ηράκλειο  Δωρεάν 
Την ημέρα της Ευρώπης γιορτάζουν την Τετάρτη 9 Μαΐου οι Europe Direct - Περιφέρειας Κρήτης, Σχολείο Ευρωπαϊκής Παιδείας Ηρακλείου (ΣΕΠ) & Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων ΣΕΠ, ENISA, Επιστημονικό Τεχνολογικό Πάρκο Κρήτης, Δήμος Χερσονήσου, Πανεπιστήμιο Κρήτης, Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας (ITE), ΤΕΙ Κρήτης.

Οι εκδηλώσεις διοργανώνονται με τη συμμετοχή της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Κρήτης, του Δήμου Ηρακλείου – Αντιδημαρχία Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων και των υπόλοιπων Δήμων της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου.



Από τις 5.30 το απόγευμα ως τις 9 το βράδυ θα γίνουν διάφορες εκδηλώσεις στη Μουσική Σκηνή «ΠΥΞΙΔΑ» (Οδός 1866 αρ. 69 & Τσιρκιτζή 3 – Ηράκλειο). Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

Θα συζητηθούν τα εξής θέματα « ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η «ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ»;» (Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων ΣΕΠ), «TI ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ;», (Παρουσίαση από Καθηγητές και Μαθητές ΣΕΠ), «ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ENISA;» (Εκπρόσωποι του ENISA), « ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ «EUROPE DIRECT» ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ; Μαθαίνω την Ευρώπη σερφάροντας στο www.europa.eu. Διαδραστική δραστηριότητα...στείλε το μήνυμα σου στην Ευρώπη!». (Υπεύθυνος του Γραφείου Europe Direct της Περιφέρειας Κρήτης). Θα ακολουθήσει σκετσάκι με θέμα «Νεολαία και Ευρωπαϊκότητα» (Αντιπροσωπεία Νέων του Δήμου Χερσονήσου).

Στη συνέχεια, θα υπάρξει ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΟΥΣΙΚΗ με τους «HURRICANES» & «The HUSTLERS» (Συγκροτήματα Μαθητών ΣΕΠ)

Θα ακολουθήσει DJ PARTY, μουσική και διασκέδαση από τα πλατό της «Πυξίδας».

Τέλος, θα γίνει ΣΥΝΑΥΛΙΑ με τους «S.E.E. HER» (Συγκρότημα Γονέων ΣΕΠ).

H εκδήλωση θα κλείσει με τις νότες του ΥΜΝΟΥ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ. 
Κάντε Like το psixagogia.gr

Μουσική Σκηνή "Πυξίδα" - Δείτε επίσης