ΨΑΡΑΝΤΩΝΗΣ

Πότε (Ημ/νίες) Τοποθεσία Τιμή
Από Τρίτη 24.04.2012
έως Τρίτη 24.04.2012
Έχει Λήξει!
Ηράκλειο  Ελεύθερη είσοδος 
Μ έναν μεγάλο μουσικό, που με το ταλέντο του διαφημίζει σ ολόκληρο τον κόσμο την Κρήτη, συνεχίζει το πρόγραμμα του το «Θεωρείον». Ο Ψαραντώνης θα είναι ο καλλιτέχνης που θα ανέβει την Τρίτη 24 Απριλίου στο πάλκο της μουσικής σκηνής υποσχόμενος ένα ατέλειωτο κρητικό γλέντι.

“Ο Ψαραντώνης είναι το ζωντανό πνεύμα του Διόνυσου που αναπνέει, εργάζεται, εκφράζεται και κυκλοφορεί στη σύγχρονη Ελλάδα ”.

Αυτά έγραφε πριν από μερικά χρόνια για τον Ψαραντώνη ο δημιουργός του συγκροτήματος “Τρύπες”, Γιάννης Αγγελάκας.
Σήμερα τι να πρωτογράψει κανείς για τον καλλιτέχνη που 'έχει συμβάλει τα μέγιστα ώστε να ακουστεί η κρητική μουσική στα πέρατα του κόσμου “δημιουργημένη” από τα μαγικά του χέρια και τη λύρα του.



Σ αυτή την εμφάνιση στο «Θεωρείον», ο Ψαραντώνης υπόσχεται ένα γνήσιο κρητικό γλέντι. Ένα γλέντι παρμένο από τη μουσική φλέβα των Ανωγείων με ρίζες από την αυθεντικότητα της τεχνικής του στη λύρα και στο τραγούδι.

Ο Ψαραντώνης δημιουργεί κάθε φορά το δικό του ταξίδι στην παράδοση ανοίγοντας διάπλατα τις πόρτες του κεφιού στους τυχερούς θεατές που κάθε φορά παρακολουθούν μια εμφάνιση του.

Μια συναυλία που οι θαυμαστές του αδελφού του μεγάλου Νίκου Ξυλούρη δεν πρέπει να χάσουν καθώς έχει να πει πολλά από τα μουσικά του ...ξόρκια η δύναμη των οποίων χάνεται στα πανάρχαια χρόνια της παράδοσης μας .  
Κάντε Like το psixagogia.gr