Συναυλία με τον Γιώργο και τον Νίκο Στρατάκη για την ενίσχυση των Παιδικών Χωριών SOS

Χώρος:Πολυχώρος Τεχνόπολις ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Διεύθυνση:Λεωφ. Ανδρέα Παπανδρέου 116, Αμμουδάρα Γαζίου
Τηλέφωνο:2810 821 400
Πότε (Ημ/νίες) Τοποθεσία Τιμή
Από Δευτέρα 31.08.2015
έως Δευτέρα 31.08.2015
Έχει Λήξει!
Ηράκλειο   

Ο Γιώργος και ο Νίκος Στρατάκης τραγουδούν την Δευτέρα 31 Αυγούστου στο Τεχνόπολις για τα Παιδικά Χωριά SOS.

Το Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας στο Ηράκλειο Κρήτης, ξεκίνησε τη λειτουργία του τον Μάιο του 2012 σε ενοικιαζόμενο κτίριο κατάλληλα διαμορφωμένο.

Η λειτουργία του αποσκοπεί να καλύψει ένα κενό ανάλογων δομών στην ευρύτερη περιοχή και να προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες για την εξυπηρέτηση των ψυχοκοινωνικών αναγκών οικογενειών και παιδιών. Η δράση του πλαισιώνεται από μια δραστήρια Τοπική Ομάδα Εθελοντών και φίλων SOS. Με δωρεά από το ΙΔΡΥΜΑ ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ το Κέντρο διευρύνει τις δράσεις του και προσφέρει τις υπηρεσίες του σε 90 οικογένειες και 40 επαγγελματίες.

Το προσωπικό του Κέντρου αποτελούν: Κοινωνικός Λειτουργός, Ψυχολόγος, Ειδικός Παιδαγωγός, Λογοπεδικός, Εργοθεραπευτής και Γραμματεία.

Ο Γιώργος και ο Νίκος Στρατάκης, τα δύο αδέρφια από τη Μεγαλόνησο, κρατώντας τα δικά τους κλειδιά απο την… πόρτα της Κρητικής Μουσικής τραγουδούν για τα Παιδικά Χωριά SOS.

Παρουσιάζουν δικές του μουσικές απόψεις με έναν δικό τους τρόπο και δημιουργούν σε κάθε εμφάνιση τους, μια ατμόσφαιρα αυθεντικής γιορτής, γεμάτης συναίσθημα που, έχει στο κέντρο της την κρητική παράδοση, ενώ οι μαεστρικές τους ενορχηστρώσεις, είναι γεμάτες ανατροπές και πρωτόγνωρες μελωδίες.

Η μουσική τους παράσταση χαρίζει σε όσους γίνουν “κοινωνοί” της μια αξέχαστη εμπειρία.

Μαζί τους, αρωγοί σε αυτή τη μυσταγωγία, οι ξεχωριστοί τους μουσικοί:

 

Αλέκος Χατζακης: Κοντραμπάσο

Δημήτρης Μαντζαράκης: Κιθάρα

Μάνος Στρατάκης: Καχόν – Νταούλι

Βούλα Στρατάκη: Φωνή 
Κάντε Like το psixagogia.gr

Πολυχώρος Τεχνόπολις - Δείτε επίσης