H Φάρμα των Ζώων από το Θέατρο Όμμα Στούντιο

Χώρος:Πολυχώρος Τεχνόπολις ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Διεύθυνση:Λεωφ. Ανδρέα Παπανδρέου 116, Αμμουδάρα Γαζίου
Τηλέφωνο:2810 821 400
Πότε (Ημ/νίες) Τοποθεσία Τιμή
Από Κυριακή 12.10.2014
έως Κυριακή 02.11.2014
Έχει Λήξει!
Ηράκλειο   
 

Κάθε Κυριακή πρωί (σύντομα θα ανακοινωθεί η ημερομηνία έναρξης των παραστάσεων)

Τιμή εισητηρίου : 5€, Τρίτεκνοι και πολύτεκνοι 4€


Παιδική θεατρική σκηνή του Όμμα Στούντιο στο Τεχνόπολις.
Τζώρτζ Οργουελ: Η Φάρμα των Ζώων

Θεατρική Διασκευή - Σκηνοθεσία: Αντώνης Διαμαντής
Η νέα θεατρική παραγωγή για παιδιά , που βασίζετε σε ένα απο τα πιο πολυδιαβασμένα βιβλία του κόσμου. Πέντε ηθοποιοί στη σκηνή , χορεύουν, τραγουδούν και "παίζουν" , παρουσιάζοντάς μας, μια αλληγορία με πρωταγωνιστές της τα ζώα, όπως αυτές του Αισώπου.
Η ιστορία:
Σε ένα αγρόκτημα τα ζώα επαναστατούν και ανατρέπουν την καταπιεστική εξουσία του ανθρώπου. Τη διοίκηση αναλαμβάνουν τα γουρούνια, που φαίνονται ικανότερα από τα άλλα ζώα. Η νέα εξουσία όμως δεν αργεί ν' αποδειχτεί το ίδιο κακή ή και ακόμα χειρότερη από την προηγούμενη.
Η παράσταση:
Η παράστασή μας , που απευθύνετε σε παιδιά και της Προσχολικής ηλικίας, αλλά και όλων των τάξεων του Δημοτικού , αποσκοπεί μέσα από πολλά θεατρικά στοιχεία,(Κίνηση, παντομίμα, χορός και τραγούδι) να παρουσιάσει και να εξηγήσει στο παιδί τη μεγάλη αξία της κριτκής σκέψης και της αντίδρασης σε κάθε μορφή επιβολής , οταν κινδυνεύει η ίδια η ύπαρξη.Υπογραμμίζει έννοιες και αξίες όπως αυτές, της ελευθερίας, συλλογικότητας, αξίας της γνώσης,φιλίας,και σεβασμού της προσωπικότητας.

Η παράσταση στοχεύει με ένα άμεσα θεατρικό αλλά και διαδραστικό τρόπο, να εισάγει με καλλιτεχνικό τρόπο στο κάθε παιδί, τις παραπάνω αξίες .
Κάντε Like το psixagogia.gr

Πολυχώρος Τεχνόπολις - Δείτε επίσης