Συμφωνικής Ορχήστρας Βιέννης - Vienna Strauss Orchestra

Χώρος:Πολυχώρος Τεχνόπολις ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Διεύθυνση:Λεωφ. Ανδρέα Παπανδρέου 116, Αμμουδάρα Γαζίου
Τηλέφωνο:2810 821 400
Πότε (Ημ/νίες) Τοποθεσία Τιμή
Από Τρίτη 10.06.2014
έως Τρίτη 10.06.2014
Έχει Λήξει!
Ηράκλειο   



Για πρώτη φορά στην Κρήτη,

ζήστε μια μαγική καλοκαιρινή βραδιά βιεννέζικων βαλς από την παγκοσμίως διάσημη Strauss Vienna Orchestra.



Η ART BG με χαρά και υπερηφάνεια, παρουσιάζει την παγκοσμίως διάσημη Strauss Vienna Orchestra, στις 10 Ιουνίου 2014 στις 9 μ.μ., στον πολυχώρο ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ (Λεωφ. Ανδρέα Παπανδρέου 116, Αμμουδάρα Γαζίου).



Από την ίδρυσή της το 1978, η ''Strauss Vienna Orchestra'' έχει καθιερωθεί με υπέροχες παραστάσεις σε φεστιβάλ μουσικής, στην TV, σε συναυλίες και περιοδείες σε όλο τον κόσμο, καθώς και με τις CD-DVD ηχογραφήσεις ως διεθνούς φήμης σύνολο στην αυθεντική ερμηνεία της βιεννέζικης μουσικής.



Ο Peter Guth, ο διεθνούς φήμης σπεσιαλίστας στη μουσική του Johann Strauss, είναι ο καλλιτεχνικός διευθυντής της ορχήστρας. Προσκεκλημένος σε πληθώρα συναυλιών και τηλεοπτικά γκαλά συνδέει το όνομα του σε συχνές συνεργασίες με πολλές επώνυμες ορχήστρες, όπως η Royal Philharmonic Orchestra London, η NHK Symphony Orchestra Tokyo, η San Francisco Symphony, η Saint Petersburg Philharmonic Orchestra, η Tonhalle Orchestra Zurich κτλ. Το 2006 τιμήθηκε με το χρυσό σύμβολο τιμής της πόλης της Βιέννης.Συμμερίζεται τη μουσική διεύθυνση με το νεότερο συνάδελφο του Willy Buchler.



Στις συναυλίες του με την ''Strauss Vienna Orchestra'', ο Willy Buchler διευθύνει παίζοντας βιολί, όπως ο Johann Strauss στην εποχή του, εκτελώντας μια παράσταση γνήσιου βιεννέζικου στυλ και παράδοσης. Είτε στο νέο Μέγαρο Μουσικής του Ντόρτμουντ, στην περίφημη αίθουσα Suntory του Τόκιο, ή στην πατρίδα του την Αυστρία, στις συναυλίες της Πρωτοχρονιάς, στο Μέγαρο Συναυλιών της Βιέννης, ο Willy Buchler με τη χαρισματική γοητεία του αποκομίζει συνεχείς επευφημίες από το ικανοποιημένο ακροατήριο του.

Τα τελευταία χρόνια έχουν κατακτήσει το κοινό σε πολλές γνωστές αίθουσες συναυλιών της Ανατολικής Ευρώπης με θεαματικές επιτυχίες από το Βουκουρέστι, το Κίεβο και το Μινσκ ως τη Μόσχα, την Αγία Πετρούπολη και το Αικατερίνμπουργκ, όπως και στην υπόλοιπη Ευρώπη, στην Κίνα, στην Ιαπωνία, στις Η.Π.Α. κτλ.

Σημαντικά γεγονότα στην ιστορία της ορχήστρας περιλαμβάνουν τακτικές εμφανίσεις σε μεγάλους χώρους συναυλιών και συνεργασίες με προεξέχοντες σολίστες, όπως το 1999 στο τηλεοπτικό γκαλά προς τιμή της επετείου Strauss στο Μέγαρο Μουσικής της Βιέννης με τον θρυλικό ηθοποιό Γκρέγκορι Πεκ ως οικοδεσπότη. Από την έναρξη της χιλιετίας 2000, είναι δεδομένη η παρουσία της ''Strauss Vienna Orchestra'' στο ετήσιο Πρωτοχρονιάτικο γκαλά, στη Grand Hall του Μεγάρου Συναυλιών της Βιέννης. Ζωντανές ηχογραφήσεις, CD και από το 2010 επίσης σε DVD αποτελούν μια αντιπροσωπευτική μαρτυρία για το υψηλό επίπεδο της ορχήστρας.

Η στυλιστική πραγματικότητα και ο αυθεντικός ήχος, η βιεννέζικη γοητεία και η χαρά να παίζεις μουσική είναι χαρακτηριστικά γνωρίσματα της ''Strauss Vienna Orchestra''. Λαμβάνει ενθουσιώδεις κριτικές παντού και εκφράζει το διαχρονικό ενθουσιασμό της βιεννέζικης μουσικής.

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

- Διαδικτυακά Viva.gr

- Δίκτυο καταστημάτων Public

- Δίκτυο καταστημάτων Παπασωτηρίου

- Δίκτυο καταστημάτων Seven Spot

- Σημεία εξυπηρέτησης Viva.gr

Μαρούσι > Α. Παπανδρέου 35 - "The Mall Athens"

Μαρούσι > Λεωφόρος Καποδιστρίου 2



Ειδικά σημεία Πώλησης στο Ηράκλειο.

Seven Video Club

Λεωφ. 62 Μαρτύρων 49 τηλ. 2810-317003

Δημοκρατίας 24 τηλ. 2810-211789

Public

Δαιδάλου 15 τηλ. 2810-301850

Η προπώληση ξεκίνησε.



Τιμές Εισιτηρίων:

1. Α ΖΩΝΗ 30 €

2. Β ΖΩΝΗ 25 €

3. Φοιτητών-συνταξιούχων ανέργων 20 €

4. Μαθητικό (από 6 εώς 18 ετών) 10 €

5. Παιδιά εώς 6 ετών είσοδος ελεύθερη υπό την προϋπόθεση ότι καταλαμβάνουν τη θέση του γονέα-κηδεμόνα τους.

6. Πακέτο εισιτηρίων από 10(Συμπεριλαμβάνεται το 10) και άνω, έκπτωση 5 ευρώ ανά εισιτήριο.

Εκμεταλλευτείτε τις προνομιακές τιμές και εξασφαλίστε έγκαιρα το εισιτήριο σας!



ARTBG Producer company

Κάντε Like το psixagogia.gr

Πολυχώρος Τεχνόπολις - Δείτε επίσης