"ΟΙ ΚΟΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ" ΣΤΟ ATHENS METRO MALL

Χώρος:The Mall Μαρούσι ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Διεύθυνση:Ανδρέα Παπανδρέου 35, Μαρούσι
Τηλέφωνο:2106300000
Πότε (Ημ/νίες) Τοποθεσία Τιμή
Από Παρασκευή 11.04.2014
έως Δευτέρα 21.04.2014
Έχει Λήξει!
Αθήνα   
 

Το Athens Metro Mall ετοιμάζεται να υποδεχτεί το Πάσχα σε μια γιορτινή ατμόσφαιρα με χρώματα, λουλούδια, δώρα και παιχνίδι για μικρούς και μεγάλους με τους νέους Πασχαλινούς σούπερ ήρωες, τους «Κοταπληκτικούς». Από τις 11 έως τις 21 Απριλίου, η οικογένεια των Κοταπληκτικών προσκαλεί τους επισκέπτες κάθε ηλικίας να λάβουν μέρος σε πλούσια διαδραστικά παιχνίδια και επιφυλάσσει τις μεγαλύτερες πασχαλινές εκπλήξεις για τους μικρούς της φίλους.

Δράσεις για όλη την οικογένεια με τους Κοταπληκτικούς:
• «Αυγοταραχή»: Τα αυγά κινδυνεύουν από τα φίδια. Ποιός κοταπληκτικός θα τα σώσει πρώτος; Μικροί και μεγάλοι δοκιμάζονται στο διαχρονικό «Φιδάκι», όπου οι Σούπερ Ήρωες Κοταπληκτικοί καλούν τους συμμετέχοντες να κερδίσουν, σώζοντας τα αυγά από τα φίδια.
• «Αυγκόλφ»: Αναμετρηθείτε με τους Κοταπληκτικούς και βοηθήστε τους να επιστρέψουν τα χαμένα αυγά στη φωλιά τους παίζοντας γκόλφ.
• Παιδική γωνία: Οι μικροί φίλοι του εμπορικού κέντρου θα απολαύσουν πασχαλινές δραστηριότητες και εργαστήρια αλλά και άφθονο παιχνίδι με τους πασχαλινούς τους ήρωες, τους Κοταπληκτικούς. Οι απίθανοι κοτοήρωες ζωντανεύουν στο Athens Metro Mall, καθώς οι μασκότ του Κοκορίλα και της Κλωσσάρ θα βοηθούν τα παιδιά να φτιάξουν τη δική τους κοτοστολή, θα τους μάθουν τους νικητήριους-ηρωικούς κοτοχορούς και θα παίζουν μαζί τους απίστευτα κοτοπαιχνίδια.

Οι δραστηριότητες θα πραγματοποιούνται από τις 11 έως τις 21 Απριλίου (εκτός 20ης Απριλίου) από τις 11:00 π. μ. - 19:00 μ.μ.

Κάντε Like το psixagogia.gr

The Mall Μαρούσι - Δείτε επίσης
Σινεμά
COPSHOP
Εκδηλώσεις
Δεινόσαυροι