Monsieur Minimal

Χώρος:Cine Studio live ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Διεύθυνση:Λ.Ικάρου και Λ. Ηροδότου, Ηράκλειο
Τηλέφωνο:2810241214
Πότε (Ημ/νίες) Τοποθεσία Τιμή
Από Παρασκευή 25.04.2014
έως Παρασκευή 25.04.2014
Έχει Λήξει!
Ηράκλειο   
 

Monsieur Minimal live
Παρασκευή 25 Απριλίου στο Cine Studio!!
Open act : ΤΒΑ
Monsieur Minimal: Vocals/Guitars/Performing
Harri Agnel: Laptop/Synthesizer/Programing

H μουσική του Monsieur Minimal χαρακτηρίζεται από indie pop, uplifting στοιχεία, πινελιές electronica και ταξιδιάρικες μελωδίες. Με 3 πολύ πετυχημένα άλμπουμ στο ενεργητικό του, με άριστες κριτικές και live εμφανίσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό, με συμμετοχή σε μουσικές συλλογές του εξωτερικού και έντονη παρουσία σε ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές playlists, ο Μοnsieur Minimal έχει κερδίσει επάξια τα τελευταία 7 χρόνια αξιοσημείωτη μουσική αναγνώριση και τον τίτλο του pop estet.
Tο debut άλμπουμ του με τίτλο ''Lollipop'' κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο του 2008 από την The Sound Of Everything και ήταν ένας δίσκος με 11 διαφορετικά, μεταξύ τους, hit singles. Το 2010 μεταμορφώθηκε σε Μεσιέ Μινιμάλ και κυκλοφόρησε το δεύτερο άλμπουμ του με τίτλο «Πάστα Φλώρα», αποκλειστικά με ελληνικό στίχο και τη συμμετοχή της Δήμητρας Γαλάνη στο κομμάτι «Μια Ζωή». To 2012 επέστρεψε με το διπλό album έκπληξη "Minimal to Maximal" που κυκλοφόρησε από την The sound of Everything και την Universal Music και αποτέλεσε ένα από τα πιο ολοκληρωμένα και φιλόδοξα album της ελληνικής αγγλόφωνης σκηνής. Η πρώτη του έκδοση εξαντλήθηκε μέσα σε ένα μήνα και η δεύτερη λίγους μήνες μετά.
Το πιο πρόσφατο single του με τίτλο "Summer Lovers", με ξεκάθαρες 80's romance επιρροές, κυκλοφόρησε ανεξάρτητα τον Ιούνιο του 2013 και αποτελεί προάγγελο για τα επόμενα μουσικά του βήματα, απ' τα οποία θα πάρουμε γεύση στο CineStudiolive, την Παρασκευή 25 Απριλίου.

www.monsieurminimal.com
https://soundcloud.com/monsieurminimal



Κάντε Like το psixagogia.gr

Cine Studio live - Δείτε επίσης