Opera Chaotique

Χώρος:Cine Studio live ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Διεύθυνση:Λ.Ικάρου και Λ. Ηροδότου, Ηράκλειο
Τηλέφωνο:2810241214
Πότε (Ημ/νίες) Τοποθεσία Τιμή
Από Πέμπτη 27.02.2014
έως Πέμπτη 27.02.2014
Έχει Λήξει!
Ηράκλειο  Γενική είσοδος : 8 ευρώ | Φοιτητικό ανέργων: 6 ευρώ 



OPERA CHAOTIQUE STRIKES BACK!

Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου στις 21:30

Εχοντας ηδη εκστασιασει το κοινο με τις εμφανισεις τους το νοεμβριο οπου επικρατησε το αδιαχωρητο, οπου σημειωθηκαν παραλληρηματικες συμπεριφορες και στερητικα συνδρομα, κυνηγητα απο αλλοφρονες θαυμαστριες και καταστασεις στα ορια της νομιμοτητας, μετα απο την περιοδεια με τους Tiger Lillies, την εμφανιση με τους Nouvelle Vague, 12 συνεχεις sold out Τεταρτες στο faust στην Αθηνα, εμφανισεις σε Ιταλια, Τουρκια και Γερμανια...

Κυριες και Κυριοι, Signore e Signori, OPERA CHAOTIQUE is back and is better than ever!!!

Η ιστορια ξεκινα καπου στα μέσα του 19ου αιώνα, σε ένα σκοτεινό θέατρο στο κέντρο του Παρισιού, οπου ο Tenorman έπαιζε το Φάντασμα της Όπερας και ο Voodoo Drummer κρουστά στην ορχήστρα. Η παράσταση γνωρισε παταγωδη αποτυχια και κατέβηκε αμέσως. Τα παιδια δε μασησανε, δημιούργησαν τους Opera Chaotique και απο τοτε παρουσιάζουν πλεον μια μοναδικα χαοτικη παράσταση που συνδυάζει διαφορα είδη μουσικής όπως Opera, Jazz, Cabaret, Musical και άλλα, όλα μέσα από μια κωμική ιστορία, σε ένα συνδυασμό με αυτοσχεδιασμούς και στιγμιαία αλληλεπίδραση με το κοινό.

Tον Μάιο του 2012 κυκλοφόρησε από την Hidden Track το ντεμπούτο τους album “Death of the Phantom of the Opera”. Πρόκειται για ένα concept album, όπου αφηγούνται την σουρεαλιστική ιστορία του Φαντάσματος της Όπερας, το οποίο ταξιδεύει στη Νέα Ορλεάνη και οδηγείται σε μία θυελλώδη σχέση με τη Voodoo Queen με τραγική κατάληξη…
Hδη ετοιμάζουν το δεύτερο project τους και cd σε πρωτότυπη μουσική και ποίηση Charles Bukowski με τον τίτλο "Poems of a Dirty Old Man", με τη συμμετοχή του τσελίστα Σταύρου Παργινού.

Κάθε παράσταση τους είναι μοναδική και αυτά που διαδραματίζονται επί σκηνής κάθε φορά απρόσμενα! Η όπερα συναντάει το πανκ, η τζαζ αναμιγνύεται με την Αφρικάνικη κουλτούρα, πρωτότυπες συνθέσεις και αυτοσχεδιασμοί ευφάνταστες διασκευές, σε ένα χαοτικό show. Από την Όπερα του 18ου και 19ου στην γένεση της Τζαζ στη Νέα Ορλεάνη στις απαρχές του 1900, ως τα Βερολινέζικα Καμπαρέ της δεκαετίας του '20 και '30. Όσοι τους έχουν απολάυσει επί σκηνής, σπεύδουν να τους ξαναδούν γιατί κάθε παράσταση είναι μοναδική με τους αυτοσαρκασμούς τους, το χιούμορ και την αλληλεπίδραση με το κοινό. Άφθονο γέλιο και εξαιρετική μουσική βγαλμένα με ψυχή. Πραγματικά το εξαιρετικό ντουετο δεν μπορεις να το περιγραψεις ευκολα. Ένα μοναδικό, χαοτικό ταξίδι με αρχή και τέλος!!!
Κάντε Like το psixagogia.gr

Cine Studio live - Δείτε επίσης