Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΜΙΜΗ ΠΛΕΣΣΑ

Χώρος:Παλλάς ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Διεύθυνση:Βουκουρεστίου 5
Τηλέφωνο:210 32 13 100
Πότε (Ημ/νίες) Τοποθεσία Τιμή
Από Τετάρτη 15.01.2014
έως Κυριακή 26.01.2014
Έχει Λήξει!
Αθήνα   
 


Ο Γιάννης Πλούταρχος τραγουδάει Μίμη Πλέσσα Από τις 15 Ιανουαρίου ο Γιάννης Πλούταρχος εμφανίζεται στο Παλλάς ερμηνεύοντας τραγούδια του Μίμη Πλέσσα, που τα ερωτεύτηκαν ολόκληρες γενιές. Ο Γιάννης Πλούταρχος, καλλιτέχνης με πολλές ξεχωριστές μουσικές συνεργασίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό, συνεργάζεται για πρώτη φορά με τον σπουδαίο συνθέτη σ’ ένα μοναδικό πρόγραμμα.

Μία ατέλειωτη σειρά επιτυχίες, που έγιναν κλασικές και παραμένουν αξιοθαύμαστα σημερινές. Τραγούδια διαχρονικά, από τις μεγάλες κινηματογραφικές επιτυχίες που μπήκαν κάποτε στη ζωή μας για να παραμείνουν.

"Θα πιω απόψε το φεγγάρι", "Το Άγαλμα", "Βρέχει φωτιά στη στράτα μου", "Καμαρούλα μια σταλιά", "Έφυγε η αγάπη μου", "Νύχτωσε" και ένας ακόμη μεγάλος αριθμός από τραγούδια των Λευτέρη Παπαδόπουλου, Κώστα Πρετεντέρη, Δημήτρη Χριστοδούλου και άλλων μεγάλων στιχουργών θα γεμίσουν το Παλλάς, μόνο για 10 μουσικές παραστάσεις.

Ο Μίμης Πλέσσας στο πιάνο, ένας συνθέτης που δεν χρειάζεται συστάσεις, με τεράστια δισκογραφία, διαρκή παρουσία και πάμπολλες διακρίσεις έχει συνδέσει το όνομά του με μεγάλες επιτυχίες. Ο Γιάννης Πλούταρχος, πλάι του, αγαπημένος τραγουδιστής της νεότερης γενιάς, γνήσια ερωτική, λαϊκή φωνή που μιλά στη καρδιά του κόσμου, με μεγάλες επιτυχίες και πλατινένιους δίσκους, συναντά τον σπουδαίο δημιουργό και ερμηνεύει με νοσταλγική διάθεση μερικά από τα αξέχαστα τραγούδια του.

Επί σκηνής οι μουσικοί:
Μίμης Πλέσσας - πιάνο
Νάσος Σωπύλης - πλήκτρα, μαέστρος
Γιώργος Παχής - μπουζούκι, μαντολίνο
Δημήτρης Στασινός - κοντραμπάσο, ηλεκτρικό μπάσο
Γιάννης Καλκάνης - ντραμς, κρουστά
Σπύρος Κλείσσας - βιολί
Leslie Jones - τσέλο
Γιάννης Μυλωναδάκης - πλήκτρα, κρουστά
Σταύρος Μυλωναδάκης - κιθάρα
Ενορχηστρώσεις: Μίμης Πλέσσας
Παραγωγή: Ελληνική Θεαμάτων - Άκης Ευαγγέλου

Χάρτης Θέατρο Παλλάς 
Διεύθυνση: Βουκουρεστίου 5 Τηλέφωνο: 210-3213100
Τετάρτη: 20:30
Πέμπτη: 20:30
Παρασκευή: 20:30
Σάββατο: 20:30
Κυριακή: 20:00



Κάντε Like το psixagogia.gr

Παλλάς - Δείτε επίσης