ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ (BOUNCERS)

Χώρος:Θέατρο Χώρα ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Διεύθυνση:Αμοργού 20, Κυψέλη
Τηλέφωνο:210-8673945
Πότε (Ημ/νίες) Τοποθεσία Τιμή
Από Τετάρτη 11.12.2013
έως Κυριακή 29.12.2013
Έχει Λήξει!
Αθήνα   




ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ
(BOUNCERS)


του John Godber

Θέατρο Χώρα

Πρεμιέρα: Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

«Τα Μούτρα» συμβαίνουν τη νύχτα: τσαμπουκαλεμένα ατίθασα αγόρια (το αλκοόλ φτιάχνει εκρηκτικό μίγμα με την τεστοστερόνη), μεθυσμένα, προκλητικά κορίτσια που άλλον γουστάρουν, άλλος τις θέλει και μ’ άλλον είναι, συν όλα τα είδη της ανθρώπινης ράτσας: απ’ τον ξελιγωμένο σαλιάρη - που επιδεικνύει το πούρο και το Armani για να χτυπήσει καμιάν αδέσποτη γκόμενα, μέχρι τον πιτσιρικά που ψάχνει, ψάχνεται και τον ψάχνουν οι δικοί του. Απ’ την κρυόκωλη κομπλαρισμένη φοιτήτρια που βγήκε με το ζόρι να διασκεδάσει με τις φίλες της, μέχρι τη fifty-plus κούγκαρ με το αχόρταγο μάτι και τα τρία κολάν για να μη φαίνεται η χαλάρωση.

Σ’ αυτό το μεταμεσονύχτιο τσίρκο (μπομπάτο αλκοόλ, μπιτάτη μουσική και μοδάτη αμφίεση) οι φουσκωτοί στην πόρτα (τα τέσσερα «Μούτρα»), προικισμένοι πέραν των άλλων ΚΑΙ με υποκριτικό ταλέντο (κάτι μεταξύ Γκουσγκούνη και Μπαγκς Μπάννυ), παίζουν όλους τους ρόλους για να μας δείξουν τι συμβαίνει όταν οι ξενέρωτοι πέφτουν για ύπνο, ενώ οι διψασμένοι για σεξ και στρίμωγμα παίρνουν σβάρνα τα νυχτομάγαζα.

Το αποτέλεσμα είναι μια γιορτή αλλά ταυτόχρονα και προειδοποίηση: πού σκατά βαδίζει το ανθρώπινο είδος;

ΘΕΑΤΡΟ ΧΩΡΑ
Αμοργού 20, Κυψέλη


ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Μετάφραση - Διασκευή: Βασίλης Ρίσβας - Δήμητρα Σακαλή

Σκηνοθεσία: Κωνσταντίνος Αρβανιτάκης

Τα εξέχοντα μούτρα είναι ο Φάνης Μουρατίδης, ο Σωκράτης Πατσίκας, ο Δημήτρης Μακαλιάς και ο Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος.


Κάντε Like το psixagogia.gr

Θέατρο Χώρα - Δείτε επίσης