"ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΠΩ" ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΠΕΘΕ ΚΡΗΤΗΣ

Πότε (Ημ/νίες) Τοποθεσία Τιμή
Από Παρασκευή 27.09.2013
έως Κυριακή 29.09.2013
Έχει Λήξει!
Χανιά   
 

"ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΠΩ" ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΠΕΘΕ ΚΡΗΤΗΣ

27 Σεπτεμβρίου 2013 ... 29 Σεπτεμβρίου 2013 | Βενιζέλειο Ωδείο > Χανιά

Το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Κρήτης και η Εταιρία Παραγωγής Re-Act θα παρουσιάσουν την επιτυχημένη θεατρική παράσταση "Πώς να το πω", ένα δραματικό έργο του Ζουζέπ Μαρία Μπενέτ ι Ζουρνέτ σε σκηνοθεσία του Δημήτρη Μαλισσόβα στο Βενιζέλειο Ωδείο Χανίων για τρεις μόνο παραστάσεις στις 27,28 και 29 Σεπτεμβρίου.

Ένας καθηγητής Πανεπιστημίου και γνωστός συγγραφέας, εισβάλλει απρόσκλητος στη διάρκεια μιας καταιγίδας στο σπίτι μιας φοιτήτριάς του, της οποίας επιβλέπει την πτυχιακή εργασία. Η κοπέλα νομίζει ότι ξέρει τον λόγο αυτής της απροσδόκητης επίσκεψης. Ο καθηγητής, από την άλλη, φαίνεται πολύ βιαστικός και αγχωμένος, θέλει να της πει για ποιους λόγους στ' αλήθεια ήρθε, αλλά δεν ξέρει πώς να το κάνει, ώστε να έχει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Γιατί αυτά που θα της πει, θα αλλάξουν τη ζωή της για πάντα.

Ο Ζουζέπ Μαρία Μπενέτ ι Ζουρνέτ είναι ένας καταλανός συγγραφέας, έχει γράψει περίπου 60 θεατρικά έργα, πολλά από τα οποία έχουν βραβευτεί και μεταφραστεί σε πολλές γλώσσες, και είναι ένας από τους γνωστότερους και πιο επιτυχημένους τηλεοπτικούς σεναριογράφους της Ισπανίας. Το 2010 τιμήθηκε με το Βραβείο ΜΑΧ για τη συνολική του προσφορά στο θέατρο.

Συντελεστές:
Μετάφραση: Μαρία Χατζηεμμανουήλ
Σκηνοθεσία: Δημήτρης Μαλισσόβας
Φωτισμοί: Θανάσης Λεφάκης
Φωτογραφίες: Νικολέτα Παπακωνσταντίνου
Βοηθός σκηνοθέτη: Κώστας Καρασαββίδης
Μουσική Επιμέλεια: Δημήτρης Μαλισσόβας

Παίζουν: Χρήστος Σαπουντζής και Κατερίνα Χατζηκυριάκου

Κάντε Like το psixagogia.gr