Disney on ice 2013

Πότε (Ημ/νίες) Τοποθεσία Τιμή
Από Τετάρτη 23.10.2013
έως Δευτέρα 28.10.2013
Έχει Λήξει!
Αθήνα  από 6€ 
Γήπεδο Tae Kwon Do, Φάληρο




Ζήστε μια φανταστική εμπειρία με τους πιο αγαπημένους ήρωες της Disney!

Ο Kεραυνός Μακουήν και τ’ άλλα Αυτοκίνητα για πρώτη φορά στην Ελλάδα!

Καλώς ήλθατε στο φανταστικό υπερθέαμα «Η Χώρα της Φαντασίας» της Disney on Ice, μια αξέχαστη περιπέτεια της Disney για όλη την οικογένεια!

Με ξεναγούς τους αγαπημένους ήρωες της Disney, απολαύστε ένα συναρπαστικό ταξίδι πάνω στην τεράστια παγοπίστα του γηπέδου Tae Kwon Do και εξερευνήστε μερικές από τις ταινίες που όλοι έχουν αγαπήσει.

Αφήστε τον Κεραυνό Μακουήν και τους φίλους του από το Cars της Disney/Pixar να σας συναρπάσουν, καθώς πατάνε γκάζι πάνω στον πάγο! Ακολουθήστε τον Μπαζ Λάιτγιαρ, τον Γούντι, την Τζέση και την υπόλοιπη συμμορία του Toy Story 3 της Disney/Pixar, καθώς δραπετεύουν από τον παιδικό σταθμό, στην πιο τολμηρή περιπέτειά τους!

Βουτήξτε στη θάλασσα και μπείτε στο υποθαλάσσιο βασίλειο της Μικρής Γοργόνας και μάθετε τα πάντα για τον μυστηριώδη κόσμο του Καταφύγιου των Νεράιδων, συντροφιά με την Τίνκερ Μπελ και τις Νεράιδες της Disney!

Η Χώρα της Φαντασίας είναι ένα υπερθέαμα της Disney on Ice για όλη την οικογένεια, γεμάτο εκρηκτικά χρώματα, πολύχρωμα κοστούμια, εντυπωσιακά εφέ, μαγικά χορευτικά νούμερα και εκθαμβωτικό πατινάζ.

Ετοιμαστείτε για διασκέδαση χωρίς όρια σε μια παράσταση που θα σας χαρίσει υπέροχες αναμνήσεις για μια ολόκληρη ζωή!

Σας καλωσορίζουμε στη Χώρα της Φαντασίας της Disney on Ice!







ΒΙΝΤΕΟ

Κάντε Like το psixagogia.gr