AUDYSEY w/ SHLOMO & ALIGNMENT live in Athens!

Χώρος:Ο.Α.Κ.Α. ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Διεύθυνση:Λεωφόρος Σπύρου Λούη
Τηλέφωνο:2106834060
Πότε (Ημ/νίες) Τοποθεσία Τιμή
Από Σάββατο 09.03.2024
έως Σάββατο 09.03.2024
Έχει Λήξει!
Αθήνα  από 30€  

Μετά το επιτυχημένο landing στην ηλεκτρονική χορευτική σκηνή της Ελλάδας, το AUDYSEY Fest επιστρέφει "Σάββατο 09 Μαρτίου" με το απόλυτο hard techno duo της παγκόσμιας σκηνής.
Shlømo και Alignment , για πρώτη φορά μαζί στην Αθήνα, σε δύο δυναμικά 3ωρα back to back sets που υπόσχονται να μας αφήσουν με κομμένη την ανάσα.

Shlømo δεν είναι απλώς ένα όνομα, είναι μια μουσική εμπειρία. Κερδίζοντας φήμη για την εξαιρετικά ποικιλόμορφη μουσική παραγωγή του, διανύει τα είδη από εκρηκτικά techno bangers έως στοιχειωμένα ambient και IDM. Με έναν ήχο που παραμένει σε συνεχή εξέλιξη, ο Shlømo υπόσχεται να σας ταξιδέψει σε μια διάσταση ήχου όσο ποτέ άλλοτε σε προηγούμενη του εμφάνιση.

Στον κόσμο της hard techno, το όνομα Alignment συνδέεται με έναν αληθινό διαμορφωτή του ήχου. Γνωστός για την εκρηκτική και ατελείωτη ενέργειά του, ο Alignment έχει χαράξει μια εντυπωσιακή δισκογραφική πορεία. Με κάθε του κομμάτι, δημιουργεί μια ατμόσφαιρα που κρατά την αδρεναλίνη στα ύψη και ξυπνάει τη σκοτεινή πλευρά της techno μουσικής.

Με την εμφάνισή τους στο AUDYSEY, αναμένουμε να ζήσουμε μια συναρπαστική νύχτα, συνδυάζοντας τις μοναδικές τους μουσικές προσεγγίσεις για μια αξέχαστη εμπειρία. Μαζί τους στο Opening και κλείσιμο της βραδιάς, Ephialtes & Christian Cambas.


Προμηθευτείτε ΤΩΡΑ τα εισιτήριά σας, μοιραστείτε αυτό το ξεχωριστό event με την παρέα σας και τα λέμε το Σάββατο, 09 Μαρτίου, στο κλειστό Γήπεδο Μπασκετ του Ολυμπιακού σταδίου της Αθήνας! 


Κάντε Like το psixagogia.gr

Ο.Α.Κ.Α. - Δείτε επίσης