Ανατομία μιας Πτώσης

Χώρος:Πολυχώρος Τεχνόπολις ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Διεύθυνση:Λεωφ. Ανδρέα Παπανδρέου 116, Αμμουδάρα Γαζίου
Τηλέφωνο:2810 821 400
Πότε (Ημ/νίες) Τοποθεσία Τιμή
Από Κυριακή 04.02.2024
έως Τετάρτη 07.02.2024
Έχει Λήξει!
Ηράκλειο  Γενική είσοδος - 7€ 

Με 5 Υποψηφιότητες για Οσκαρ : Καλύτερης Ταινίας – Σκηνοθεσίας – Α’ Γυναικείου Ρόλου – Πρωτότυπο Σενάριο – Καλύτερου Μοντάζ , , η ταινία της Ζιστίν Τριέ “Ανατομία μιας Πτωσης” εισέπραξε τις καλύτερες κριτικές , τον Χρυσό Φοίνικα στο Φεστιβάλ Καννών και μεγάλος νικητής στα Ευρωπαικά βραβεία καλύτερης ταινίας, καλύτερης σκηνοθεσίας, καλύτερου σεναρίου και καλύτερης γυναικείας ερμηνείας για τη Sandra Hüller.

Τον τελευταίο χρόνο, η Σάντρα, μια Γερμανίδα συγγραφέας, ο Γάλλος σύζυγός της Σάμουελ και ο εντεκάχρονος γιος τους Ντάνιελ ζουν σε μια απομακρυσμένη πόλη στις γαλλικές Άλπεις. Όταν ο Σάμουελ βρίσκεται νεκρός στο χιόνι, έξω από το σαλέ τους, η αστυνομία αναρωτιέται αν αυτοκτόνησε ή σκοτώθηκε. Η αιτία θανάτου μένει αδιευκρίνιστη και η Σάντρα θεωρείται η κύρια ύποπτη. Σιγά σιγά η δίκη ξεπερνάει τη διερεύνηση των συνθηκών του θανάτου του Σάμουελ, και μετατρέπεται σε ένα ψυχολογικό ταξίδι στα βάθη της συγκρουσιακής σχέσης του ζευγαριού.

Σε αυτό το χιτσκοκικό θρίλερ, η Ζιστίν Τριέ (Sibyl, In Bed With Victoria) δημιουργεί μια περίπλοκη και συναρπαστική ηρωίδα, αμφισβητώντας τις κοινές πεποιθήσεις για τις σχέσεις και την αλήθεια. 


Κάντε Like το psixagogia.gr

Πολυχώρος Τεχνόπολις - Δείτε επίσης