ΕΠΙΔΡΑΣΗ / ALICEN / TIGHT SPOT / ΓΚΑΝΤΕΜΙΔΕC

Πότε (Ημ/νίες) Τοποθεσία Τιμή
Από Παρασκευή 12.01.2024
έως Παρασκευή 12.01.2024
Έχει Λήξει!
Αθήνα  Dmg: 8€ - Doors: 20:00 

Fb event: https://www.facebook.com/events/326199993599285

Πάθος και θράσος μαζί, που δημιουργούν ένα εκρηκτικό μείγμα ηχοχρωμάτων! Η νέα γενιά έχει να πει και να δώσει πολλά!
Είναι βλέπεις τα σημεία των καιρών τέτοια, που επιβάλλεται να δημιουργείς την τέχνη που γουστάρεις πιο πολύ!!!‍

Τέσσερα νέα συγκροτήματα καταλαμβάνουν την σκηνή του An για ένα ξεσηκωτικό λαιβ - πάρτυ που θα σε κάνει να λαχανιάσεις....!!!

Διάβασε πως μας συστήνονται οι τέσσερις μπάντες......

Είμαστε οι Tight Spot.... Γκρουπάκι πέντε ατόμων όπου ο ένας από τον άλλο διαφέρουμε ποικιλότροπος. Όμως αυτό είναι το στοιχείο που μας ενώνει και κάνει τον ήχο μας να ξεχωρίζει.

Στα τύμπανα βρίσκεται ο Γιάννης Μιχαιρίνας (ex. Black Rats) ο οποίος θα κάνει τα πάντα για να μην αφήσει καρφίτσα να πέσει κάτω.

Στο μπάσο βρίσκεται ο Βασίλης Μπισμπινικάκης που με τις κινήσεις του πάνω στη σκηνή μπορεί να ξεσηκώσει οτι κοινό βρίσκεται από κάτω του (ακόμα και καπί) , στη lead κιθάρα έχουμε την μουσική ιδιοφυΐα της Κωννας στη ρυθμική είναι ο Jacky ο οποίος μπορεί να ταιριάξει την funk κυριολεκτικά παντού. Τέλος στην φωνή έχουμε τον Νικήτα Κυριακού(ex. Perceptionless), ο οποίος με τη καινούργια του παρέα είναι έτοιμος να τα δώσει όλα.

Ρωτάτε τώρα πως καταλήξαμε όλοι αυτοί μαζί. Ένα θα πώ, βρεθήκαμε σε Tight Spot.

‍‍***********************

Alicen
Είμαστε οι Alicen, ένα Emo συγκρότημα από την Αθήνα. Η μπάντα μας αποτελείται από 6 μέλη τον Άγγελο Ανδριόπουλο (lead φωνητικά), τον Γιώργο Τσουρή (lead φωνητικά), τον Στράτο Ανδριόπουλο (κιθάρα, backing vocals), τον Δημήτρη Βλατάκη (κιθάρα, backing vocals), την Μελίνα Τσόδουλου (μπάσο) και την Ελένη Σταματελοπούλου (ντραμς). Σύντομα θα κυκλοφορήσει το πρώτο μας single "Βλέπω το φως" σε όλες τις πλατφόρμες.

‍‍***********************

Γκαντεμιδες

Είμαστε οι Γκαντεμιδες, ναι με "ι", δεν είναι ορθογραφικό... είμαστε οι Γκαντεμιδες και είμαστε όντως γκαντέμηδες. Από τα γεννητούρια αυτής της μπάντας η τύχη μας πήρε τον κάτω δρόμο και υιοθετήσαμε στο έπακρο τον ρόλο του γκαντέμη, του ξεΐγλωτου, του ατίθασου και αντιδραστικού νιάτου και εκείνου του φίλου που οι γονείς σου σου λένε να προσέχεις μη κάνει καμία μαλαγανιά παραπάνω.

Η Μαγδαληνή (Μάγδα για όλους εσάς) Αλβανού στην φωνή, με το πάντοτε εξεζητημένο στυλακι και την ηγετικότητα της (στην οποία υποκύπτουν) και ας είναι η μικρότερη. Ο Πέτρος Μπέλλος στην κιθάρα, με τα χοντροκομμένα του αστεία μονίμως στην άκρη της γλώσσας του,και την καλή του διάθεση. Ο Τάσος Δημητρούλιας στα ντραμς, ο μεγαλύτερος ηλικιακά της μπάντας (και σε drum skills) αλλά και ο πιο μεγάλος αρκούδος που θα γνωρίσει κανείς ποτέ. Η Φωτεινή Εξάρχου στο μπάσο, με τις απύθμενες της γνώσεις στα κοινωνικοπολιτικά ζητήματα (και νούμερο 1 στις κοπάνες από τις πρόβες). Ο Κωνσταντίνος Σαρρής στην άλλη κιθάρα, που μας έχει βγάλει την πίστη με την αναποφασιστικότητα του αλλά που τον αγαπάμε για την ωμότητα και την ρεαλιστική του χροιά.... Αυτοί είμαστε, και αυτοί θα μείνουμε λοιπόν!!!

‍***********************

Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ είναι μια αθηναϊκή πανκ μπάντα που δημιουργήθηκε το 2021, αποτελείται από 4 μέλη (2 κιθάρες, μπάσο, ντραμς) και στοχεύει να περάσει μέσα από τη μουσική κοινωνικοπολιτικά μηνύματα με επαναστατικό χαρακτήρα. Δυναμικός και γρήγορος ήχος αλλά ταυτόχρονα απλοί στίχοι και λίγα λόγια ώστε να γίνονται αντιληπτά σε όλους με ευκολία. Η <<Επίδραση>> είναι ενάντια σε κάθε μορφή εξουσίας και δεν απευθύνεται σε βολεμένους, απευθύνεται σε κόσμο που ξέρει πως ειναι να είσαι καταπιεσμένος και παλεύει για να το αλλάξει.
 


Κάντε Like το psixagogia.gr