Billeon

Πότε (Ημ/νίες) Τοποθεσία Τιμή
Από Πέμπτη 14.12.2023
έως Τετάρτη 31.01.2024
Έχει Λήξει!
Αθήνα   

Το next big thing της dance μουσικής σκηνής είναι ο DJ Billiano και o μουσικός παραγωγός Alex Leon, που μαζί συνθέτουν τους Billeon και με ήχους Dance, EDM, House & Pop, υπόσχονται ατελείωτα uplifting vibes για το 2024. Το debut single τους με την Minos EMI, a Universal Music Company είναι το άκρως radio friendly “Keep Up” που αναμένεται να γίνει «εθισμός»!

Δείτε το official κινηματογραφικό music video για το “Keep Up”:
https://youtu.be/SgrddjNbBsM?si=SLLNjHXzbexlGfrN

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΨΗΦΙΑΚΑ
https://BilleonftAnduze.lnk.to/KeepUpGREPR

Ο βραβευμένος μουσικός παραγωγός Alex Leon, έχει διανύσει χιλιόμετρα στη μουσική του καριέρα, έχοντας συνθέσει μουσική και κάνοντας παραγωγή για μεγάλους Έλληνες καλλιτέχνες όπως τους Σάκης Ρουβάς, Onirama, Άννα Βίσση, Ελένη Φουρέιρα & Playmen, αλλά και για πολυεθνικές εταιρείες και brands.

Ο Vasilis Militsis (γνωστός και ως DJ Billiano) δουλεύει στη μουσική βιομηχανία τα τελευταία 20 χρόνια ως DJ, tv music supervisor και sound engineer. Έχοντας σπουδάσει Music Production και Audio Engineering, ο Vasilis έχει δουλέψει για τηλεοπτικά προγράμματα, όπως τα The Voice, X-Factor, The 2Night Show, Your Face Sounds Familiar, καθώς και πολλά άλλα projects.

Find Billeon:
https://www.instagram.com/billeonmusic/ 


Κάντε Like το psixagogia.gr