Daphne Lawrence – «Δε Θέλω Να Σε Ξαναδώ»

Πότε (Ημ/νίες) Τοποθεσία Τιμή
Από Δευτέρα 11.12.2023
έως Τετάρτη 31.01.2024
Έχει Λήξει!
Αθήνα   

Η Daphne Lawrence, η καλλιτέχνιδα και τραγουδοποιός με την εντυπωσιακή φωνή και το πολύπλευρο μουσικό ταλέντο, επέστρεψε δισκογραφικά με νέο single.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια μας έχει χαρίσει ήδη αγαπημένες επιτυχίες όπως τα «Έφυγες», «Σιγουριά», «Άβυσσος», «Μάγια (με Ripen)», συνυπογράφει mega hits των τελευταίων ετών όπως τα «Αμαρτίες» & «Λίγο Λίγο» της Αναστασίας, το «Κόλλημα» της Ελένης Φουρέιρα, ενώ συμμετείχε στα τραγούδια «Αίμα» με την Άννα Βίσση και «Δε Σ’ Αφήνω» με την Ήβη Αδάμου.

Η mid-tempo μπαλάντα «Δε Θέλω Να Σε Ξαναδώ» είναι το νέο τραγούδι της Daphne, και κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming υπηρεσίες από τη Minos EMI, a Universal Music Company.

Στο βίντεο κλιπ του τραγουδιού που μόλις κυκλοφόρησε σε σκηνοθεσία του Danny Ntarlas, η Daphne Lawrence μαζί με την παρέα της δίνουν ραντεβού σε ένα bar για να διασκεδάσουν, πίνοντας «στην υγεία» των πρώην σχέσεων τους. Στο φινάλε του βίντεο κλιπ συμβαίνει το απόλυτο plot twist, με την Daphne να εύχεται στον πρώην της να έχει ξεχάσει τα κλειδιά του για να αναγκαστεί να την καλέσει, και αυτή να έχει το τηλέφωνο στο «αθόρυβο». Τελικά, φτάνοντας σπίτι της συνειδητοποιεί πως η ίδια ξέχασε τα κλειδιά του σπιτιού στο ταξί.

Μουσική: Chico Beatz, Daphne Lawrence
Στίχοι: Daphne Lawrence

Από τις 15 Δεκεμβρίου η Daphne Lawrence θα εμφανίζεται στο πλευρό της Άννας Βίσση, στο ανανεωμένο Hotel Ermou.

Δείτε το official video του «Δε Θέλω Να Σε Ξαναδώ» εδώ:
https://www.youtube.com/watch?v=qc7vIrlTIc0

Βρείτε το «Δε Θέλω Να Σε Ξαναδώ» εδώ:
https://daphnelawrence.lnk.to/DeTheloNaSeKsanadoPR 


Κάντε Like το psixagogia.gr