Italian garage/punks Skinny Peachfuzz are coming in da house!

Πότε (Ημ/νίες) Τοποθεσία Τιμή
Από Δευτέρα 11.12.2023
έως Τετάρτη 31.01.2024
Έχει Λήξει!
Αθήνα   

ΠΕΜΠΤΗ 18 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2024
We like to make love to Fuzz and Punk"!!!

Italian garage/punks Skinny Peachfuzz are coming in da house!

"Do you like fuzz?", said the wizard, with a tricky smile on his face.

"Well, at least as much as drugs." replied Cpt. Frensis, while keeping a distance, backed by his two fierce teammates, Mr. Umbro and Maurice's Brain.

"Well, you definitely are in the right place then. Follow me."

Ήχοι garage και noise συναντιούνται με κοινή συνιστώσα την punk ενέργεια και αισθητική: ασταμάτητα rythym section με πενταβρώμικες κιθάρες και σκισμένα φωνητικά σε έναν οχετό απο fuzzιλα.
Το An Club φιλοξενεί τους βγαλμένους μέσα από την underground σκηνή της Βόρειας Ιταλίας Skinny Peachfuzz, παρέα με τους καταιγιστικούς ΤIffany + τους punk βιρτουόζους Grace!!!

Info:
Πέμπτη 18 Ιανουαρίου
Πόρτες: 21.00
Ώρα Έναρξης: 21.30
Τιμή Εισιτηρίου: 10€

Fb event: https://www.facebook.com/events/7121465207919405/

Οι Ιταλοί Skinny Peachfuzz έχοντας στις αποσκευές τους έναν ολόκληρο δίσκο, βρίσκονται στην διαδικασία κυκλοφορίας ενός ακόμα EP.
Το τρίο έχει διαολεμένη ενέργεια οn stage και φρέσκες καλοπαιγμένες ιδέες σε έναν ήχο το οποίο βρίσκει πολλούς ακροατές στην σκηνή της πόλης. Η συναυλία στο An Club θα είναι στα πλαίσια μιας μικρής περιοδείας που θα κάνουν στη χώρα μας.

They actually like to make love to fuzz and punk !

https://www.instagram.com/skinny_peachfuzz/
https://skinnypeachfuzz.bandcamp.com/.../the-evil-trip-of...


Οι Tifanny έχοντας ξεκινήσει από την Κρήτη, βρίσκονται πλέον στην Αθήνα και έχουν πατήσει σανίδι σε όλα τα κινηματικά live σε στέκια και καταλήψεις, στηρίζοντας έμπρακτα και με αλληλεγγύη χώρους, ανθρώπους και καλέσματα.
Ο ήχος τους είναι ευθύς, σε κρατάει από το πρώτο δευτερόλεπτο μέχρι το τελευταίο εκεί, με πανέξυπνες μπασογραμμές και περιπαιχτικά garage ξεσπάσματα, έχοντας στη φαρέτρα τους κιθάρες βγαλμένες από κάποια παρανοϊκή μέρα στο κέντρο της Αθήνας.

baby punk at its best.

https://www.facebook.com/tiffanyexists/
https://www.youtube.com/watch?v=M6ZaYb8fbMU


Grace
Οι Grace είναι ένα κουαρτέτο με έδρα την Αθήνα. Ο ήχος τους είναι ένα κράμα heavy indie και punk με ψυχεδελικά στοιχεία, ενώ δίνουν έμφαση στο straight forward παίξιμο. Τους αρέσει να συνθέτουν όσο το δυνατόν περισσότερα και άμεσα τραγούδια καθώς έχουν στόχο να παίξουν λάιβ σε όσο πιο πολλά μέρη μπορούν. Μετά από μια ΕP κυκλοφορία, πρόσφατα έβγαλαν ακόμα δύο singles ,ενώ ήδη δουλεύουν νέα κομμάτια που θα κυκλοφορήσουν σύντομα.

https://www.facebook.com/Grace-the-band-100290365990194/
https://instagram.com/graceitis?igshid=YmMyMTA2M2Y=
https://youtu.be/uFzEUV6gHLc
https://open.spotify.com/artist/4sZSfpZmtJ5Y8SL8qwNYpH


 
Κάντε Like το psixagogia.gr