Στέλιος Βαμβακάς | Η Minos EMI / Universal υποδέχεται στο δυναμικό της τον ταλαντούχο τραγουδιστή και λυράρη

Πότε (Ημ/νίες) Τοποθεσία Τιμή
Από Παρασκευή 08.12.2023
έως Τετάρτη 31.01.2024
Έχει Λήξει!
Αθήνα   

Η Minos EMI / Universal υποδέχεται στο δυναμικό της τον ταλαντούχο τραγουδιστή και λυράρη Στέλιο Βαμβακά

Ο Στέλιος Βαμβακάς γεννήθηκε στα Χανιά της Κρήτης όπου και μεγάλωσε. Από μικρός ήθελε να γίνει «μουσικός – ερμηνευτής» της κρητικής μουσικής και να κοιτάει τη ζωή μέσα απ' τα μάτια ενός πιτσιρικά. Και τα κατάφερε, αφού σήμερα όλος ο κόσμος σιγοτραγουδάει τα τραγούδια του και γεμίζει ασφυκτικά τους χώρους στους οποίους εμφανίζεται.

Μέσα από μια χρόνια και επιτυχημένη πορεία στο χώρο της μουσικής και έχοντας στην φαρέτρα του ήδη μεγάλες επιτυχίες και το ολοκληρωμένο album του «Της Αγάπης Η Φωτιά», συνεχίζει να βαδίζει όχι μόνο με δύναμη για τη μουσική που τόσο αγαπάει αλλά και με όρεξη για δημιουργία και τραγούδια που μιλάνε στην ψυχή μας.

Ένα από αυτά, το «Χρώματα Ελπίδας» αποτελεί ήδη ένα από τα δημοφιλέστερα τραγούδια του 2023 με πάνω από 5 εκατομμύρια προβολές στο YouTube, 1 εκατομμύριο streams στο Spotify αλλά και αναρίθμητα βίντεο στην πλατφόρμα του TikTok – εκεί όπου οι χρήστες του αγκάλιασαν με θέρμη την συγκινητική μελωδία και τους σπουδαίους στίχους του τραγουδιού του Στέλιου.

Δείτε εδώ το βίντεο κλιπ του «Χρώματα Ελπίδας»:
https://www.youtube.com/watch?v=n6z5aXBkw0U

Ο ταλαντούχος Στέλιος Βαμβακάς αυτήν την περίοδο πραγματοποιεί τις sold out live εμφανίσεις του σε όλη την Ελλάδα. Παράλληλα, ετοιμάζει πυρετωδώς και τη νέα του δισκογραφική δουλειά που θα κυκλοφορήσει από τη Minos EMI / Universal, ένα δείγμα της οποίας θα απολαύσουμε στις αρχές του 2024. 


Κάντε Like το psixagogia.gr