Marseaux – “WITCH”

Πότε (Ημ/νίες) Τοποθεσία Τιμή
Από Δευτέρα 27.11.2023
έως Τετάρτη 31.01.2024
Έχει Λήξει!
Αθήνα   

Η pop star Marseaux παρουσιάζει το νέο studio album της με τίτλο “WITCH”.

Στην πολυτάραχη εκκίνηση της solo πορείας της, η Marseaux έχει δει μόνο σπουδαία milestones: πλατινένια και χρυσά singles, viral επιτυχίες, πρώτες θέσεις σε YouTube & Spotify Charts και δεκάδες χιλιάδες θαυμαστές στις συναυλίες της.

Από τις συμπράξεις με Έλενα Παπαρίζου, Stavento και SNIK, και την παρουσία της στο Billboard της Times Square, μέχρι το χρυσό album "Chica" και την πρόσφατη βράβευση της στα MAD VMA, η "chica" της καρδιάς μας δεν σταματά να γεννά επιτυχίες και να ανεβάζει ακόμη περισσότερο τον πήχη για τις μελλοντικές καλλιτεχνικές της αναζητήσεις.

Το νέο album της χαρισματικής Marseaux με τίτλο "WITCH" μόλις κυκλοφόρησε από τη Minos EMI, a Universal Music Company, και είναι έτοιμο να εκτοξεύσει τη Marseaux και πάλι στην κορυφή του pop μουσικού στερεώματος με 10 τραγούδια που ακούγονται μόνο στο repeat.

Στον δίσκο θα συναντήσετε τα ήδη γνωστά «Ξανά» & «Νιώσε» που κυκλοφόρησαν μέσα στη χρονιά, το viral TikTok hit «Μαύρο Καρέ Κοντό» καθώς και την πρόσφατη ραδιοφωνική επιτυχία «Ξεχνάς», η οποία συνοδεύεται από ένα εξαιρετικό βίντεο κλιπ που μόλις κυκλοφόρησε στο YouTube σε σκηνοθεσία του Solmeister – ο οποίος υπογράφει στιχουργικά και μουσικά ολόκληρο το LP. Ακόμα, το bitchy pop “Bootycall”, το ατμοσφαιρικό «Εδέμ», το girl anthem «Πριγκίπισσες», το ερωτικό «Safe» με τους Monsters, Brando & Solmeister, το εσωστρεφές «Γιατί Μου Το Χάλασες» και το νοσταλγικό «Αερόσακος» συμπληρώνουν το παζλ του πιο ολοκληρωμένου δίσκου που έχει κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα η Marseaux.

Δείτε το official video του «Ξεχνάς» εδώ:
https://youtu.be/8NMEQrcs0As

Δείτε το official video του «Μαύρο Καρέ Κοντό» εδώ:
https://www.youtube.com/watch?v=DiT2Hes-DDk

Βρείτε το album “Witch” σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming υπηρεσίες:
https://marseaux.lnk.to/WitchPR


 
Κάντε Like το psixagogia.gr