Bloody Hawk - Το νέο του single "Τον Κόσμο Γυρίζω" σαρώνει στα charts!

ΠόληΕναρξηΛήξηΧώροςΔιεύθυνσηΤηλέφωνο 
Αθήνα25/9/202331/12/2023 
Αθήνα25/9/202331/12/2023 
Τιμή  

Bloody Hawk
«Τον Κόσμο Γυρίζω»

Μετά το άκρως επιτυχημένο sold out tour του σε όλη την Ελλάδα, ο λυρικός και ωμά ρεαλιστικός Bloody Hawk επέστρεψε δισκογραφικά με ολοκαίνουργιο single.

Το «Τον Κόσμο Γυρίζω» σε παραγωγή του Mateos Nps είναι η πρώτη κυκλοφορία του Bloody Hawk, μετά το σαρωτικό album του «Φθηνά Tricks» το οποίο μέχρι σήμερα μετράει παραπάνω από 26 εκατομμύρια streams στο Spotify, με τραγούδια του δίσκου όπως τα «Αν απόψε φύγω» και «Μαχαλάς» να μπαίνουν στη λίστα των πιο εμπορικών κομματιών της χρονιάς.

Μάλιστα, το τραγούδι «Τον Κόσμο Γυρίζω» που κυκλοφορεί από τη Minos EMI, a Universal Music Company είναι το αποτέλεσμα της συνεργασίας του Bloody Hawk με το WHAT’S UP. Στόχος του είναι να εμψυχώσει τους νέους και να τους ωθήσει να κάνουν τον κόσμο τους να γυρίσει, μπαίνοντας στο νέο βιωματικό πρόγραμμα προσωπικής ανάπτυξης YOU. MADE BY YOU. Το YOU. MADE BY YOU. είναι η αφετηρία για ένα ταξίδι ενδυνάμωσης. Όπως, όπου και σε όποια φάση κι αν είναι, μπορούν να ανακαλύψουν τα θέλω τους και να βρουν τη δύναμη μέσα τους για να τα πετύχουν.

Μάθετε περισσότερα για το πρόγραμμα YOU. MADE BY YOU.: https://www.whatsup.gr/youmadebyyou/

Από τις πρώτες ώρες της κυκλοφορίας του το «Τον Κόσμο Γυρίζω» έχει προκαλέσει ιδιαίτερη αίσθηση στο κοινό αποσπώντας εκατοντάδες θετικά σχόλια στα social media, και μπαίνοντας παράλληλα κατευθείαν στο Top5 του Spotify Greece Top200.

Ακούστε το τραγούδι «Τον Κόσμο Γυρίζω» στο κανάλι του WHAT’S UP στο YouTube:
https://www.youtube.com/watch?v=wOYjuH1qEzs

Βρείτε το «Τον Κόσμο Γυρίζω» σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming υπηρεσίες:
https://bloodyhawk.lnk.to/tonkosmogirizoPR


 
Κάντε Like το psixagogia.gr