"Pink" - Ο YouTuber Konilo σε άλλο ένα hot track, με τη συμμετοχή του ράπερ Yolte!

Πότε (Ημ/νίες) Τοποθεσία Τιμή
Από Δευτέρα 25.09.2023
έως Κυριακή 31.12.2023
Έχει Λήξει!
Αθήνα   

Konilo x Yolte – Pink

Ο Konilo, ένας από τους top Έλληνες YouTubers, σε ακόμα ένα μουσικό project!

O Konilo που τον προηγούμενο μήνα μας συστήθηκε και μουσικά μέσα από το single του “Trapstar”, το οποίο φιλοξενήθηκε στις δημοφιλέστερες editorial λίστες του Spotify, μας παρουσιάζει άλλη μία δισκογραφική δουλειά του με τίτλο “Pink”.

Στο κομμάτι συμμετέχει και ένας από τους πιο hot newcomers της trap σκηνής, ο Yolte, τον οποίο γνωρίσαμε μέσα από το κομμάτι του “Fantastic” το οποίο ξεπερνάει μέχρι σήμερα τα 4 εκατομμύρια streams στο Spotify.

Το τραγούδι αποτελεί ένα από τα πρώτα μουσικά «πειράματα» του Konilo, ο οποίος πρόσφατα ξεκίνησε μια σειρά βίντεο στο κανάλι του στο YouTube με τίτλο ΤΡΑΠ ΣΤΑΡ, στα οποία ο κορυφαίος YouTuber εξερευνά τα άδυτα της trap σκηνής, μιλώντας με παραγωγούς και με καλλιτέχνες και περνώντας μαζί τους όλη τη διαδικασία της δημιουργίας ενός τραγουδιού, από την αρχική ιδέα μέχρι και την ηχογράφηση.

Το single “Pink” που κυκλοφορεί από τη Minos EMI, a Universal Music Company επιμελήθηκε σε επίπεδο παραγωγής ο Lef, o άνθρωπος που κρύβεται πίσω από μια σειρά επιτυχημένων trap τραγουδιών και συνεργασιών με ονόματα όπως ο Light, o FY, ο Ricta κ.α.

Βρείτε το “PINK” σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming υπηρεσίες:
https://koniloyolte.lnk.to/pinkPR 


Κάντε Like το psixagogia.gr